-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
gyulazsolti #313 üzenetére
Köszi! A vékonyabbikra gondoltam amit másodiknak linkeltél.
(#314) Duliee: Tudsz mutatni olyan hsz.-t ahol erre panaszkodtak? Mert érdekelne hogy akkor most mi a helyzet a sultan mobil szerviz-el. Nekem azt mondta a Spemmal hogy teljes körű a javítás, egyedül az alaplap hibás készüléket küldik vissza kínába. De gondolom a wayteq is ezt tenné. Amúgy eredetileg Eustocktól akartam venni, de bosszantott hogy ennyit kell várni. Ha nem mennék külföldre, megvártam volna lehet míg beérkezik Eustockba a telefon. Bár a 2 év garancia akkor is jobban hangzik mint az egy év.
-
válasz
gyulazsolti #178 üzenetére
Gsmotthonos adatlap nagyon komoly:
Érzékelők:"Újlenyomatolvasó"
Régi lenyomatot nem is tod olvasni?
-
válasz
gyulazsolti #178 üzenetére
Ez nem Note 5 global... Mármint a gsmotthon-os link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged