-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
Messenger hang mi a ráktól állítódott el magától???
-
nullpoint
őstag
válasz csiziktomi #15797 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy a xiaomi a saját romjaiban valahogy bojkottálja a custom kerneleket. Nehogy már sokkal jobb legyen az eszköz....
A harmadik alkalom után, amikor csak tiszta telepítéssel javult meg a telefon, már nem merek kernelt cserélni.
Csak hát így meg nem olyan jó. KangarooX kernellel sokkal szebb a hangja, meg jobb az üzemidő, meg az egész telefon teljesítménye.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
ktommy91
addikt
-
indigo
aktív tag
válasz ktommy91 #15795 üzenetére
Az a baj, hogy nekem utána nem csinált semmit. Illetve elkezdett 4 oreo logo vízszintesen, majd függőlegesen mozogni, de 20 perc után sem hagyta abba. Ezért TWRP-ből a boot partíciót újra tettem. A hibaüzenet megmaradt, viszont már érzékelte az OK gombot és bejött a MIUIHU, viszont a kamera alkalmazásaim FC-ztek mind.
-
ktommy91
addikt
válasz csiziktomi #15793 üzenetére
Ezt kéne eltüntetni a popup fixernek(custom rom-on meg is teszi) Majd felrakom a MIUIHU-t és megnézem hogy mi okozhatja. (lehet hogy a build fingerprint nem egyezik) Egyébként nem kell vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
indigo
aktív tag
válasz csiziktomi #15793 üzenetére
Nekem is ez lett a vége. Ha TWRP-ből visszatettem a boot partíciót, akkor is megmarad ez a hiba.
-
ktommy91
addikt
válasz csiziktomi #15788 üzenetére
Simán 1,3,5,6 a sorrend és persze működnie kellene MIUIHU-val is.
Nincs kerítés.
-
csiziktomi
senior tag
válasz ktommy91 #15775 üzenetére
Tudom,már kérdeztem ,de nem vagyok biztos magamban Felrakni így kell :
1. Flash the perfboostconfig for EAS.zip
2 Reboot TWRP
3: Flash KangarooX-MIUI-EAS-r2.0.zip
4: Reboot TWP
5: Flash Popup fixer.zip
6 Reboot SystemVagy nem kell közöttük a reboot TWRP,és simán 1,3,5,6 a sorrend?
MIUIHU ROMhoz is jó?[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz wwenigma #15784 üzenetére
Én custom romon csak a szöveges százalékot szoktam kitenni a grafikus rész nekem fölösleges. Itt meg most csak ez az új láthatatlan számokkal megjelenített lett.
Van egyfajta rossz beidegződés amit már az S4 idejében megszoktam a főzött romokon (óra középre, százalékos akku, alkalmazásokhoz külön beállított színű led villogás, virtuális gombokon a gombmagasság kisebbre vétele, jobb oldali vissza gomb) és sokszor ezek miatt inkább customot teszek fel, mert a megszokás az megszokás.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #15776 üzenetére
Ti kiiratjátok a százalékot? Én még 2 telefonnal ezelött leszoktam rola, csak az idegeskedés megy ha esik. 20%-nál jelez, annyi elég.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jUUh
addikt
Gusztustalan ez az akksi...
Viszont nálam megjavult a kamera. Eddig volt, hogy első indításra csak fekete képernyő jött be, másodjára a tényleges kép.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
MODERÁTOR
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Használja vki a telefont Android Auto -val? Én próbálom, de nem túl stabil a cucc... Sokszor nem ismeri fel vagy csak random 5-10 perc után az autó. A gyári kábellel próbálom. Persze az autón más eszköz jól megy... Valakinek tapasztalat?
-
ElDiabloo
senior tag
Az értesítés fajta válssztás, az előző heti újítás
-
juve600
nagyúr
globalban is olyan az aksi
-
MODERÁTOR
Tegnap feltettem a 8.11.1-es Xiaomi.eu dev.-et.
Az akkuszázalékot már az akkuban jelzi (kisebb betűkkel ), meg változtatható az értesítések kijelzése -androidos "kibontható", miui-s csak kattintható, két ujjal húzva kibontható.Xiaomi 13T
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX EAS kernel 2.0-ás verziója. [link]
Changes:
-rebased on LA.UM.7.2.r1-05200-sdm660.0 CAF tag
-built with polly, openmp and some other optimization flags
-dropped a ton of patches(will add some of them in the future)
-devfreq boost driver dropped
-using 32 bit bitwidth for compress offload
-zRAM is 0 by default
-...
Csináltam egy zip-et, ami eltünteti az android system error üzenetet(popup fixer), ha szükséges telepítsétek, illetve erősen ajánlott az EAS perfboost config flashelése.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
kerobi
senior tag
Tudtok olyan üvegfóliát, ami ujjlenyomat resistens?
-
Henker2
addikt
Hali.
Ha esetleg van valakinek egy fölös full üvegfóliája Note 5-re, irna nekem priviben?
KösziXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz WhiteWalker #15770 üzenetére
Probald egészében értelmezni a hozzaszolasat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Elemental
addikt
Már másodjára csippan fel a telefonom. Nem a megszokott jelző hangon. Csippan egyet, de semmi jelzés nincs a kijelzőn. Mi lehet szerintetek?
-
Balzak83
senior tag
-
kerobi
senior tag
Van-é olyan pie rom vagy alkalmazás, ahol a quick settings-t transparenssé tehetjük, ill blur-özhetjük a hátteret? Az oreo RR-t használom, ami nem rossz csak abbahagyták a fejlesztését.
-
juve600
nagyúr
üdv
[link]
ezt a romot használja-próbálta valaki ?? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Pubszon
veterán
válasz Viktor0610 #15733 üzenetére
Rányomtam a frissítésre, de újra indult a TWRP-be.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
ktommy91
addikt
-
Henker2
addikt
válasz AttilaMvh #15737 üzenetére
Hali!
A 2. tokhoz hasonló tükröset, a Note 4-emhez használtam. De nem jött be- Full fényerőn is alig látszott becsukott állapotában a kijelző. Arról nem is beszélve, hogy a hivást csak akkor tudtam felvenni, ha kinyitottam. Szerintem egy AMOLED kijelzőhöz előnyösebb választás lehet
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
roti86
őstag
10.0.3.0 Global Stable frissítés innen tölthető: XDA
-
Leavemealone
tag
Köszönöm, igy tenyleg jobb lett egy picit
[ Szerkesztve ]
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
kidnou
őstag
Igy van. Globalban azt utáltam, higy twrp mindig újra kell tenni
-
AttilaMvh
tag
válasz Moonwolf #15736 üzenetére
Igen, az 1-est. Vettem egy fekete-ezüstöt és egy egyszínű aranyat. Itt valaki legagyizta a fórumban, de nekem bejött. Mint tudjuk ízlések és pofonok ... Merev tok, kissé csúszósabb mint a gyári szilikon hát, de azért nem esik ki a kezedből, legfeljebb ha lejtős felületen rezegni kezd, akkor elindul Kissé molettebb lesz tőle a telefon, de nem zavaró. Felső-alsó része bepattintós, látszik az illeszkedés vonala, de ez sem zavaró. Egy 0.3-as védőüveg befér alája, ha az nincs, akkor a felső-alsó modul és a képernyő között egy bolhányi rés marad, és idővel megtelik alatta porral. De védőüveget amúgy is ajánlott használni. Pár hónapja megvan, egészen jól összeszoktunk már El nem ejtettem még a telefont, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire védi a tok. A 2-es változatodra én is kíváncsi vagyok, rendeltem az asszonynak egyet a Redmi Note 4X-ére, de az még egy honap míg ideér, ha el nem kallódik útközben.
[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
Nálam a Redwolf fentmaradt frissítés után is, csak a root ugrik.
-
MODERÁTOR
-
Pubszon
veterán
MIUI 10 stabil, root és TWRP.
Jön frissítés, hogy csináljam?[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Flashget
félisten
válasz Bali27 #15724 üzenetére
Én egyiket sem akartam venni sőt semmilyet most, csak sajna a RN4 vizbe esett a természet lágy ölén esélytelen volt a túlélése, jött is a zárlat game over.
kénytelen voltam időlegesen elővenni a redmi 1s-t...elvileg ma kellett volna megkapnom, ha a GLS hajlandó lett volna kiszállítani...most várhatok hétfőig. Addig is rendeltem tokot, üveget lehet azok előbb ideérnekRealme GT Master Edition
-
Bali27
addikt
Kicsit későn de találtam egy progit amivel ki lehet kapcsolni a reklámokat és uninstallálni vagy kikapcsolni azokat az alap progikat amik nem kellenek. nekem működik
-
R a y
senior tag
válasz Leavemealone #15716 üzenetére
Engem is zavart a kékes szín, ezért állandóra tettem az olvasómódot, csúszkával tudod állítani a melegséget. Én így oldottam meg.
[ Szerkesztve ]
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Leavemealone
tag
Sziasztok!
Megvettem a Global szépségemet 4/64-es verzióban. Egy dolog ami aggaszt, hogy a kék és zöld színek, olyan fakúk, valahogy a Redmi 3S-em kijelzője telítettebb, színesebb volt. Valamelyik színből keveset jelenít meg, rosszul van kalibrálva. De olvastam a mobilarénás cikkben is hogy a kékes lett.. Van erre valami mód, hogy orvosoljam? Tervez a xiaomi kiadni valami szoftveres frissítést erre?
Köszi a választ.
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
dugo_
veterán
A Masik X-ből teljesen kikerült a package installer? Most tűnt fel, hogy nem tudok külső apk fájlt telepíteni, nincs mihez társítani.
Elvileg 1.0 környékén váltottak stock droidról miui-ra, de mostanában nem telepítettem így, nem tűnt fel ez a "hiba".
-
Tepix
újonc
a különböző értesítési hangokat szeretem kikapcsolni, viszont nem sikerült mindet:
- töltő fel és lecsatlakoztatása,
- néma, ne zavarjanak módból való kilépés.Ezeket a hangokat ki lehet kapcsolni, vagy éljek együtt velük? Köszi!
-
Tepix
újonc
Sziasztok, tegnap kaptam meg a telót és van pár idegesítő dolog, amire a megoldást keresem, remélem tudtok segíteni. Az első, hogy a képernyő bal felső sarkában van egy zöld csík. Ki lehet azt kapcsolni valahogy, egyáltalán van valami funkciója? Ha teljes képernyőben nézek egy képet, akkor nincs ott. Előre is köszi! (akartam képet is mellékelni, de úgy néz ki, hogy nem sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest