Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
LOS17-en fél éve megoldódott..
Az IndieMIUI legelső aug. 3-as build-jében is ment már. Csak ezek legtöbbjében nincs magyar nyelv se (bár nekem nem kell) meg ilyen random emberek random portjai össze-vissza eszközökről portolva, egy-egy build után feladják a bughunt-ot én meg ilyen ROM-okat nem is szoktam inkább idehozni, mert állandóan költözgetni ide-oda se jó. -
crok
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
A ROM-al akad össze a ZIP-ben levő XML megint, más is dobta emiatt azt ROM-ot clean flash utáni elhalással. Többen szépen visszaálltak egy régebbi OpenGApps-ot feltenni és kész - amúgy sincsen belőle semmi ha egy régebbit teszel fel hiszen bármelyik OpenGApps csomagot teszed fel utána a készülék úgyis frissíti a komponenseket, nincs szükség újra és újraflash-elni a GApps csomagot, úgyhogy tulajdonképp egy régebbit felteszel és vársz míg az elején lefrissíti a komponenseket és meg is vagy. Nem volt az utóbbi időben olyan változás a csomagokban/komponensekben ami miatt kényszerű lenne a legújabbat feltenni. A decemberi csomagokban is rengeteg volt az ilyen jellegű hiba, XDA-n visszaolvashatsz ha gondolod a decemberi posztok közt, elég nagy volt a zúgolódás hogy nemcsak a beta instabil hanem már a főoldalra kikerült build-ek közt is van ami hasal (általában valamelyik SEPolicy rule miatt, mikor melyik komponens..).
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
A te véleményedet erről már ismerjük ( :
De az se biztos hogy ezt a hsz-t egyáltalán látod ( = -
crok
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
Rákérdeztem, hátha megnézi valaki, hogy a 8.3.1-re épülő legújabban megy-e.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Ahogy írta is nem kötelező használni. Van másik. Nem rejtett hiba, publikus ez tehát ,nem titkolta a fejlesztő. Nem értjük mi a bajod ezzel, s miért ebben a stílusban kellett ezt kifejtened.
harry3: az cumi lenne. Maradna a 4pda meg xda. Láttam utóbbin crock elérhető...

-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
Akkor neked egy wakelock detector kellett volna, nem ROM csere, hogy megnezd melyik osszetevo tartja ebren esetleg a telefont. A 14.3 Magisk nalam kitunoen mukodik.. ha az okozna egyreszt meglepodnek masreszt van a Magisknak logja.. nezd meg.. meg amugy ismert teny, hogy ha lelovod a logd-t akkor a Magisk log folyamata folyamatosan ebren tartja a telefont meg egy magot mert loopol..
-
kila25
csendes tag
Próbálnám én is, de nekem egyenlőre a bootloader nyitás sem megy sajna...
a kapott kód beírása után nem csinál semmit...
Sőt jelenleg a flashing tool sem látja a telómat a win 10 alatt...Úgyhogy nekem marad mások véleményének olvasása.
Ha esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van tanácsa azt megköszönöm.
-
Ez a "csak saját márkás töltőt és kiegészítőt használjanak duma" annyira bullshit!Egy normális,minőségi töltővel nem lehet baja 1 telefonnak sem!Ha nem ócska összegányolt filléres elektronika dolgozik a töltőben,akkor az az 5V/2A ugyanúgy 5V/2A,mint minden más töltőben.
Az viszont tény,hogy filléres noname kínai töltőre szerintem se érdemes dugni. -
Pajoz
őstag
Zsír! Nagyon passzos ez a Nilkin tok.
Más: 8.2.5.0 stable global romra szeretnék feltenni dev romot.Ugye ez nem a legújabb ST rom, de nem akar frissíteni a teló. Korábban olvastam, hogy régebbi dev rom felmegy. Aztán lehet fresselni újabbra. Leszedtem a 7.5.19 és a régebbi 7.5.19 romot is. Egyik sem megy fel. Olyasmit ír ki, hogy engedélyezzem az újabb dev rom flasht a miui stable verziónál/ban. Nem tudom mit csináljak? Mint már mondtam első MIUI telóm.[kép]
-
holozis_HUN
addikt
-
-
Upo
addikt
Hát egy-két fenntartásom van.
Egyrészt csak akkor működik, ha a telepítendő rom nem flasheli vissza a gyári recovery-t. Mert akkor nem tudsz rebootolni a twrp-be. Azt meg lehet csinálni, hogy a telón tartod a twrp.img fájlt is, és a rom frissítés után azt is felküldöd megint: Install - jobb alul Install Image gomb, betallózod a twrp-3.1.1-0.mido.img-t (vagy aminek épp nevezted), bepöttyözöd hogy recovery, és swipe. Ekkor már fent is van biztosan a twrp. Az se baj ha előtte is fent volt és nem is cserélte le a rom frissítés, nem lesz tőle semmi baja.
Másrészt a mido hivatalos twrp-ben nincs az advanced menüben disable dm-verity opció, helyette kell flashelni a lazyflasher zipet, ugyanazt csinálják. Cofface féle twrp-ben fordul elő ez a menüpont, mido-ra is lehet ilyent találni az oroszoknál, de én inkább használom a friss hivatalosat.
Nálam még utána megy fel a magisk.zip is, és kész is, lehet újraindítani. -
Headless
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
BullZeye
veterán
Nekünk 6 napos vodafone kártyánk van. Ha Vodafone - vodafone akkor fos, minősíthetetlen a vétel, ha picit is esik a térerő. Vodafone - telenor jó.
Anyáznám vodafonet, de előző telefonnal nem volt ilyen durván rossz.
Ha másik rommal is szar, akkor esélyes, hogy antenna hiba van ennél a szériánál.
Első Xiaomi,de asszem utsó is. Telefonon ami telefonálásra alkalmatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az IndieMIUI legelső aug. 3-as build-jében is ment már. Csak ezek legtöbbjében nincs magyar nyelv se (bár nekem nem kell) meg ilyen random emberek random portjai össze-vissza eszközökről portolva, egy-egy build után feladják a bughunt-ot én meg ilyen ROM-okat nem is szoktam inkább idehozni, mert állandóan költözgetni ide-oda se jó.

crok