- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
-
twine
veterán
Nekem semmi bajom a telefonnal..global stabil 9.6.2.0
Ugyanúgy teszi a dolgát, mint frissítés előtt..."Átlagos" felhasználás, 0 játék... Viszont Viber, (Chrome)böngésző egész nap...+az egyéb Google alkalmazások,, naptár , drive, fényképezés... Miegyéb..
Talán mintha tényleg egy lehelettel fürgéb lenne frissítés óta... De lehet csak placebo... Mert egyáltalán nem számottevő a gyorsulás...
Olyan mint előtte, csak más lett a verzió számom
De rosszabb biztos ,hogy nem lett
0 fagyás,0hiba üzenet...Szerk:
Témákat még mindig nem kapjuk meg? Vagy fel lehet valahogy telepíteni a miui temazos alkalmazást? -
beach head
senior tag
-
baitsee23
őstag
Ez már a hivatalos oldala.
Meg kellene kérni Beg-et, hogy tegye be az összefoglalóba.
-
grafnet
veterán
Lehet, még a húsvéti zabalás utáni kaja kómában szenvedek, de nem értelek.
Ha Wayteq a garanciális szervíz és garanciális a készülék, akkor javítják.
Ha nem a Wayteq a garanciális szervíz vagy mechanikai vagy folyadék által sérült, vagyis nem garanciális a javítás, akkor nem köteles téged alkatrésszel ellátni.
A sárgulás, az garanciális hiba valószínűleg. Mondhatni Xiaomi sajátosság...
Ezt nem akarják neked cserélni, mondván nincs kijelző hozzá? -
grafnet
veterán
Ezt azért egy kicsit kifejthetnéd.
Bár gondolom az első felindulásodban nem vagy nyomdafestéket tűrő hangulatodban.
(Frissítés előtt mindig csinálj mentést! Szerintem már itt is legalább 10-szer leírtam én is, de más is leírta már. Legyen ez OTA frissítés vagy bárminemű varia.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest