- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Akkor lenne vmi hibára ok gyanakodni, ha 1-2 nap alatt lemerülne használat nélkül is.
4.5 nap után, valamennyi használattal erre semmi okod, ezt nyilván magad is tudod.Összehasonlítgatni pedig ettől függetlenül a világon semmi értelme, hiszen mindenkinél más pl. a helyi mobilhálózat (térerő, frekvenciasáv), mennyit mászkál napközben, milyen ROM és milyen alkalmazások vannak rajta, milyen fényerőt használ, stb - és ezek bármelyike jelentősen befolyásolja az eredményt.
-
m0py
tag
Visszaraktam Global betat (7.3.9), ugy nez ki ezen nem csinalja az idegesito bugot, hogy nem frissul az akksi szint jelzo amig nincs aktivan hasznalva a telo.
Itt vannak az eredmenyek az akku idorol: [link]
Tobbnyire keszenletben volt a telo, 4g+wifi bekapcsolva, a meredek reszeknel altalaban volt 10-20 perc jatek. Ez jo eredmenynek szamit? 3 hetes a telo egyebkent, es volt mar 5-6-szor toltve. -
m0py
tag
Csinaltam egy teljes lemerites, aztan kikapcsolva maxra toltest, gondoltam hatha eszhez ter az akksi. De sajnos ugyanaz meg mindig.
[link]
Tegnap ejjeltol ma delelottig nem nyultam hozza, vegig 100%, aztan amikor az elobb elkezdtem hasznalni, egybol lezuhant 91%-ra. Kajak hibas a 2 hetes keszulekem? Senki masnal nem csinal ilyesmit? -
GeorgeF
csendes tag
Én sem tudom mitől érné meg jobban. A hátsó hangszórónak jobb helye van alul, ez tetszik. A kamerája érdekelne, mert a RN3 pro csapnivaló képeket készít. Hosszú záridőket állít még jó fényviszonyok között is, így könnyen bemozdulnak a képek. A kisebb felbontás az RN4-nél nem túl biztató.
-
Carline
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Hyundai, Kia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest