- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Itt a fórumon ahogy olvastam nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, talán van tapasztalatotok vele
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy tempered glass réskitöltő folyadékkal van esetleg tapasztalatotok?
Én minap találtam ilyet az alieexpressende nem tudom mennyire van róla tapasztalat, mennyire érdemes megpróbálni...
Én már próbáltam több tg-t is a kate-re, de nekem sajnos kb 2 hét után mind feljött ugyanazon a részen szóval valószínű a kijelzőm nem sík azon a részen.
Most pár napja van fent egyik forumtárs által ajánlott tg, egyelőre jó, de ha a kijelző nem sík biztos ez is fel fog jönni, kérdés mennyire és mikor, de ha így lesz gondoltam kipróbálnám...
Viszont csak most hallottam ilyenről, nem tudom mik a tapasztalatok, hogy később gond nélkül lejön-e a kijelzőről, illetve napfény hatására nem színeződik-e el stb...T hallottatok már ilyenről, esetleg van vele tapasztalatotok?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest