Új hozzászólás Aktív témák
-
kem001
tag
eMag-on 217690 Ft most csak a Tablet. Bár ahogy látom ehhez nem adják a billentyűzetes tokot náluk, de ennyiért most ez a legkedvezőbb.
-
jaszy91
aktív tag
Hát ilyen áron sokkal jobb választás az iPad Air 11" 2024.
-
Byga007
aktív tag
Szerintem korrekt gép. Én több mint 2 éve használok egy pad 5 -öt, nagyon meg vagyok vele elégedve, de szerettem volna fejlődni így nekem a pad 6 nem jöhetett szóba a snapdragon 870 miatt, nemsokkal gyorsabb mint a 860. Kijelző szinte ugyan az mint a pad 5 ben. Ahogy a pad 6s pro-rol láttam magyar videót, megfogott főleg így hogy tab plusz billentyű 250 ezer. Ha a billentyűzet árát levonom akkor az a kb 200 ezer nekem bőven megérős. Snapdragon 8 gen 2 ami tavalyi csúcshardver, itt nem is melegszik. Kijelző nagyobb lett, jobb tartalomfogyasztási felület, az hogy ips az egy dolog, de szebb mint a pad 5 panelja. Már lassan 1 hete nyúzom és igen reszponzív teljesítménnyel bír, nagyon bejövős, az hogy nincs benne sim támogatás az elviselhető mert itthon használom szinte sosem fogja elhagyni a házat így a wifi adott. A gps az meg még jobban sem kellene, hiszen kocsiba nemhiszem hogy sok ember rakná be navigálni ezz valljuk be. Nekem pad 5 ről megérte válltani.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Dare2Live #40 üzenetére
Megértelek. Pont ilyenek miatt engedtem el a gyártót. Valahol sajnálom a dolgot, mert egyébként bírom/bírtam a termékeiket.
Gondolkodtam egy időben azon, mivel gyártanak (vagy ők, vagy a bérgyártók) mindent is, hogy a termékeikből összerakok egy "okosotthon" jellegű rendszert.
Most már örülök, hogy nem tettem. -
chipesz
őstag
Ha már végig az iPadhez van hasonlítva, ahol a másfél évvel ezelőtti tesztben nem volt kontraként megemlítve a jack csatlakozó és bővíthetőség hiánya, itt miért van? Úgy, hogy manapság ez (főleg a jack) egyáltalán nem jellemző - most hogy ez jó vagy sem, az lényegtelen. FM rádió hiánya is bekerülhetne emellett akkor már.
-
Ricardo
titán
-
Dr.NX
addikt
válasz
LassuGabor #24 üzenetére
De te is lassú vagy.
Attól függ mennyit szánsz rá. Amik szóba jöhetnek:
Honor Pad 9, Lenovo Tab P11 Gen2
Ha olcsóbban, akkor Alldocube iPlay 50 Pro. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Hallosz
senior tag
Jó lett a(z összehasonlító) teszt, köszi. Fentebb már írták, karácsony környékén lehet majd jóáras ez a cucc.
-
ghiottone
nagyúr
Frissítésekkel hogy állnak, meddig lesz támogatott? Lehet figyelmetlen voltam, de ezt nem láttam a tesztben.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rigormortiis #25 üzenetére
"megtanult már a Xiaomi szoftvert írni most, hogy tablet fronton us belépett a prémium ligába vagy még mindig csak összevasvillázzák az egyébként nem rossz hardverelemeket"
Szerintem xiaominal romlik a helyzet sw fronton. Én emiatt meg az áremelkedés miatt összel 99% el is engedem a márkát.más: A pad 6 ~fele ennyi, annak annyiért elnézhető hogy vannak sws botlások. Ez viszont ennyiért hát sztem versenyképtelen ipaddel szemben. Én 99% rádobnák 50et és a vacsi új airt venném aztán avval a dolog egy 5-7évre letudva.
-
janeszgol
félisten
Best buy, mint a Pad 5 es Pad 6.
Aki nem vesz egyet az... -
Rigormortiis
veterán
Ennyi pénzért IPS? Persze jó fajta, én is szerettem a Pad 5öt, de az nem ennyibe került. A ceruza mennyire reszponzív? A Tab 5höz vettem, de rajzolás közben volt egy kis csúszás a válaszidőben a kijelzőhöz érintéskor. Meg lehetett szokni, de az S-Penhez képest nem ugyanaz a minőség. Szintén probléma volt vonalas "lapra" jegyzeteléskor, hogy a projekt elmentésekor egy millit elhúzta a szöveget és így már a vonalra lógott. Neten is írták ezt a hibát, megoldás nélkül. Na és a klasszikus Netflix L1 kanossza. Hol volt fhd műsor, hol nem aztán lehetett állandóan cachet üríteni, újra bejelentkezni.
Máshogy kérdezem: megtanult már a Xiaomi szoftvert írni most, hogy tablet fronton us belépett a prémium ligába vagy még mindig csak összevasvillázzák az egyébként nem rossz hardverelemeket?
-
LassuGabor
újonc
Se sim, se tárhelybővítés...
Akkor ezt se nekem találták ki.
Valakinek javaslata, hogy ezt a kettőt tudja, és egy átlagfelhasználó igényeit kielégíti?
Filmnézés, böngészés, és azért játékot is vigyen.
PUBG, CoD, ilyenek.
iPad, Samsung nem játszik.
Most egy Huawei Matepad M5-öm van, de öreg már és lassú. -
Kopiznak már 20 éve. Ez újdonság valakinek?
Rosszul látod, nem az a bajom, hogy szóváteszi a tesztelő a kopizást. De azt el lehetett volna intézni egy ötsoros mérgelődésben. És akkor nem szólok egy szót se. Így meg Xiaomi tablet teszt helyett lett egy ipad áttekintés, ami nyomokban Xiaomit tartalmaz. Szerinted a potenciális érdeklődőket mennyire érdekli, hogy melyik animáció melyik ipados verzióból lett koppintva? Ez 99%-ban csak az ioldalról idelátogatókat érdekli, ők meg amúgy sem szeretnének ilyen tabletet venni. De legalább képbe kerültek az ájpedek és az ájpedóesz verzióival, animációival, és egyéb funkcióival, amit esetleg még eddig nem tudtak. -
Predatorr
őstag
Végre az 1. 2 szakaszban kiemelve, miért ne vegye meg az ember!
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Az más tészta.
-
-
cs.zs.
veterán
Nem védem az eszközt, nem én vagyok a célközönsége.
Nekem csak az a fura, hogy a kijelző adatai (671 nit + 93,7% sRGB) nem dícséretként hangzottak el. Tabletek kijelzőit soha nem telefonokhoz hasonlítottuk, hanem laptopokhoz. Laptop/tablet mezőnyben ezek nagyon szép adatok. Sok drágább laptopban is ettől sokkal fosabb kijelző van. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Szeptember. Meglepem magam vele karácsonyra.
-
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #7 üzenetére
Az "almát hasonlítsuk össze almával" nem célzás semmire, csak egy mondás.
Mielőtt valaki belekötne, nincs "almás" cuccom, mindig azt veszem, amire épp van pénzem
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Ne butáskodj mikor jön a Xiaomi Pad 7 Pro Oled kijelzővel. Én megvárom mert most úgy is a telefont cserélem le.
-
joey04
titán
Nagyon durván rámentek az iOS copyra, ami nem csak ciki, de 1:1-ben átvették az elcseszett dolgokat is. Tényleg a Samsung a példa, hogy kell egyedi felületet csinálni, ami több szempontból jobb is mint az ios.
-
kbyte1024
veterán
Jó lesz ez,kicsit később. Jelenleg pad5-m vqn és hibátlan. A GPS kisporolását én se értem.
-
PirosHello
senior tag
válasz
viragdani01 #8 üzenetére
Köszönöm
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
PirosHello #7 üzenetére
A szoftver szerint 55-ön megy a gép, azért szerepel az az érték a cikkben, de benne van, hogy 50 a valós, csak többet ír ki, láttunk már hasonlót. Beleírom abba a mondatba.
-
PirosHello
senior tag
"*A képfrissítés automatikusan 30/48/50/60/90/120/144 Hz-re áll be a Xiaomi Pad 6S Pro 12.4-en, az aktuális helyzettől függően. A felhasználók manuálisan is beállíthatják a képfrissítést 60/90/144 Hz-re." A fenti szöveget a Xiaomi Magyarország hivatalos oldaláról másoltam, nincs 60 helyett 55 Hz-es mód, ahogy Dani írta (38, 40 és 50 van).
Nekem Tab S7+ van, annyira hozzászoktam a 16:10-es amoledhez, hogy nem cserélném le 3:2 képarányú IPS LCD gépre (főleg filmnézésre használom).
Egy Snapi 8gen2-es procit összehasonlítani egy exy1380-as procival szerintem felesleges. Én a tesztbe a Tab S8+ tettem volna be, hogy almát hasonlítsunk össze almával (tudom, az pont annyival drágább ennél a cuccnál, mint amennyivel az S9FE+ olcsóbb, de az betudható az amolednek és a márkának és a DeX-nek).
Nincs benne GPS? WTF? -
Lehet még egyszer lesz Xiaomi kütyüm, mert ez nagyon tetszik .
-
A kamerás fejezetben találtam egy hibát: egyszer sincs leírva az ipad.
-
Pro Koryak
addikt
Most több helyen 249e-ért benne van a billentyűzet is, van ahol 229e -21%-ért elhozható csak az alapgép.
Mondjuk lehetne 13" vagy kicsit nagyobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest