Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
beleriand72 #724 üzenetére
Már nem sokat, India felől jön
[link] -
nünüke1975
aktív tag
válasz
beleriand72 #675 üzenetére
xiaomiofficial.hu 129-ért van de 10tamzso kóddal lejön 10%+kapszhozzá egy 10000mah powerbankot és egy Xiaomi Sound Pocket hangszórót.cakk pakk ez így 116-ért.
IGAZ EZ A 6GB RAMOS VERZIÓ. -
blueye
veterán
válasz
beleriand72 #675 üzenetére
Hardverapró nem játszik?
-
ktomcat
senior tag
válasz
beleriand72 #673 üzenetére
Ahogy az elmúlt hetek tendenciáját nézem a nem horror ár, és a kapható egy elég húzós keresztmetszet... Most így rákeresve az euronics-nál volt a "legjobb ár" (=ez is majd 20al több mint amennyiért vettem 2 hónapja), de készleten persze nincs. A többi meg már kb. azon az áron van amennyiért az asszony vette a tab s9 fe+t, szintén 2 hónapja.
A Pen egy érdekes kör lesz [ha találsz], pár hsz-el előrébb részleteztük, a gyári billentyűzetből Magyar kiosztást nem hiszem hogy fogsz találni, ha igen akkor is olyan 50-60 között mozogott amit anno láttam (ha jól láttam hogy magyar
). Angol kiosztással is 20-30 magyar honban, de volt aki megvette és a 0-t nem tudja előhozni ha magyar nyelvre állítja.
Nagyjából mindent aliról rendeltem anno (az akkori hsz-emben linkeltem a tartozékokat), egy alzás tokot rendeltem amíg megérkeztek az alkatrészek, inkább az alzás volt a pénzkidobás (~10e ft) mint a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest