Új hozzászólás Aktív témák
-
SoLo83
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valakinek egyszer erre szüksége lesz.
A Xiaominál a beállításokban van egy rendszer app és egy telepített app menü. A telepített app menüben az app kiválasztása után az utolsó menüpontban lehet extra engedélyeket beállítani. Alapból sok mindennél tiltva van az előugró ablak. Ezt kell engedélyezni egyesével és akkor rendbejön a FB pl.A synologynál a rendszerbeállításoknál a letöltési beállításnál a stream-et kell engedélyezni és az is helyrejön.
-
SoLo83
csendes tag
-
SoLo83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tapasztalt, tudással rendelkező fórumozóktól!
Adott egy Xiaomi Redmi 3 Pro amiben néhány beállítás, vagy működés nem oylan amit eddig megszoktam és megszerettem. Nexus-telefonokat használtam eddig és Samsungot ahol megszoktam az értesítések kinézetét stb.Pontosan az alábbiakban kérnék tanácsot, vagy ötletet szakértői fórum társaimtól:
1. Az értesítések eddig minden telefonomon úgy érkezett, hogy bele is tudtam tekinteni, tehát 2-3 sor olvasható volt. Ez megoldható valahogy a Xiaominál is?
2. Az értesítések megjelenésekor rákoppintva megnyílt az adott alkalmazás adott email-je, facebookj chat je stb. Ez most nem így működik. Eltűnik az értesítés és az alkalmazást nekem kell megkeresnem belépni és ott az olvasatlant kiválasztani.
3. Facebook-on a chat ikonra bökve nem jelenik meg a facebook chat, így nem tudok a facebookról azonnali chat et indítani. Ha megnyitom a fb messengert onnan tudok embert kiválasztani és írni. Természetesen a messenger fel van telepítve.
Ezekre tudna nekem valami megoldást javasolni?
Köszönöm mindenkinek előre is a hasznos hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest