Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazo2005
csendes tag
Kedves Fórumtársak!1 napja használom a routert!Mivel igen sok okos otthon tartozékok vannak itthon féltem az összes komment végigolvasása után is belevágnom de megvettem!A lakás legutolsó szegletében nem volt elég net ezért akartam a routerrer megoldani gondomat!Mert a konyhában a mosogatógép, sonos hangszóróm és egyes égőim csak néha kaptak jelet!Egy 4 éves Tenda router szolgált ki majdnem tökéletesen!Rengeteg komment hozzáértő fórumtárs tapasztalatait tanulmányozva vágtam bele!Globál változat, nem tudok kínai okosított verziót felrakni mert tudatlan vagyok!Kérdés!Ami tegnap működött az most miért nem?yellight lap d2 Alexa csoportba nem ismeri fel!Sehogy!Volt valakinek hasonló tapasztalata?Minden érdemleges kommentet szívesen hallgatnék!
-
pazo2005
csendes tag
Keves Fórumtársak!Nincs valakinek eladó 3600 routere Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest