Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazo2005
csendes tag
Kedves Fórumtársak!1 napja használom a routert!Mivel igen sok okos otthon tartozékok vannak itthon féltem az összes komment végigolvasása után is belevágnom de megvettem!A lakás legutolsó szegletében nem volt elég net ezért akartam a routerrer megoldani gondomat!Mert a konyhában a mosogatógép, sonos hangszóróm és egyes égőim csak néha kaptak jelet!Egy 4 éves Tenda router szolgált ki majdnem tökéletesen!Rengeteg komment hozzáértő fórumtárs tapasztalatait tanulmányozva vágtam bele!Globál változat, nem tudok kínai okosított verziót felrakni mert tudatlan vagyok!Kérdés!Ami tegnap működött az most miért nem?yellight lap d2 Alexa csoportba nem ismeri fel!Sehogy!Volt valakinek hasonló tapasztalata?Minden érdemleges kommentet szívesen hallgatnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest