- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
Köszi a válaszokat!

-
poero
aktív tag
Max 2 eszközt lehet kábellel összeközni, a harmadik eszközhöz nem lehet kábelt kihúzni, mert különálló épületben lenne tizen-méterre a legközelebbitől. Leginkább az lenne fontos, hogy ha a 3. eszköz wifin van (mesht hanyagolva) AP módban, akkor a LAN porton minden gond nélkül továbbítja-e a netet az iptv boxnak.
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, mert nem találok AX3000-es topikot PH-n és már nem vagyok ebben az új rendszerben annyira otthon.
Szeretnék egy kertes házban és egy melléképületben internetet kialakítani. 3db AX3000 mesh eszközre gondoltam, amikkel kialakítanám a hálózatot. Az egyiket rákötném a modemre ami a ház egyik sarkában van. A ház másik végéig van innen húzva egy lan, amivel az első és második eszközt kábelesen összekötném mesh-hálózatba és ez tolná az udvar felé a wifi-t. A harmadik eszköz ami a melléképületben lenne, wifin kapcsolódna mesh-hálózatként ehez. Itt viszont az eszközre kábellel rá szeretnék kötni egy telekomos tv-boxot, hogy menjen a tv adás. Működne így a dolog ahogy kitaláltam?
Köszi előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89