Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Balages74
üzenetére
Azért ebben a történetben elég fontos, hogy panel vagy társasház, vagy kertes házas környék, ha előbbiek, akkor melyik csatin volt a router, és ott mennyi zavaró tényező volt, milyen jelszint, stb stb stb.
Már csak azért is érdekes, mivel ugyanebben az esetben nálam egyrészt minden beállítás megmaradt, másrészt tettem is fel előtte- utána méréseket, érdemben nem változott semmi. se a régió nem állt át, se semmi mást nem felejtett el. Kertes házban, más zavaró tényezőktől mentesen működik a router.
-
Balages74
csendes tag
válasz
Balages74
üzenetére
Az én hibám volt, sikerült lecserélni kínaira. Eddig 1 szobával arrébb (1 fal 5m) fele volt a net, két szobával (2 fal 8m) már nem is volt, ilyen gyengét még nem is láttam EU-s beállítással. Kínaival 3 fal 12m 120/30 mbit stabilan (itt eddig alig volt net). Mondjuk megfő a tojás a hűtőben, de valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

trance89