Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
KRISSTUS
üzenetére
A pf beállításaid a kép alapján jók. Azért 192.168.31.x a tartomány, mert az AX3600-ban úgy van beállítva, de ez megfelelő.
A tűzfalnál pontosítok: Windows és egyéb software-es tűzfalra gondoltam. A kép alapján beállított forward esetén nem kell a routerben egyebet állítani.
A Digi féle natolást ellenőrizni kéne a routerben (a kérdés az, hogy milyen publikus ipcímet kap maga a router. Ha 100-zal kezdődik, akkor ez natolt, nem fog menni a forwardolás -> telefon a Diginek, hogy "nem éred el a belső hálón lévő kameráidat, vegyenek ki a natolásból"), de jelenleg nekem ap-nek van beállítva, így nem tudom pontosan, hol kéne látni ezt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Spórolós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
trance89