Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Ja értem, azthittem bdata mod mindenképpen kell, de akkor a patchelt global verzió telepítése jóval egyszerűbbnek tűnik.Ebből mehet fel az összefoglalós mi wifi és mi home-os verzió?Tényleg kb 5 perc feltenni?Jóval bonyolultabbnak tűnik leírva
Nálam kissé kacifántos a sztori egyébként, mert sajnos csak mobilnet elérhető jelenleg a lakhelyemen.Ezt egy régebbi 4G képes Huawei gateway látja el sim kártyával,viszont ezen sajna nincs bridge mód,így asszem DMZ-vel lett a xiamoi ipje engedélyezve rá és UTP-vel lettek összekötve,huawei meg amennyire lehet le lett butítva,wifi,firewall disabled.Nem vagyok egy nagy hálózat mágus,lehet teljesen rosszul is konfigoltam be így.Maga a hálózat jól működik így,nem találkoztam még olyannal ami nem működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
trance89