-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
trance89 #3787 üzenetére
Egyébként lehet itt volna az ideje felhívni a figyelmet az összefoglalóban, hogy a QSDK alapú távolról openwrt-nek látszó hekkelt szaroknak milyen veszélyei vannak, mert ebből a problémából csak több lesz. Úton-útfélen futunk bele Robival újabb és újabb QSDK alapú szarokba, amikről azt írja a készítője, hogy "Openwrt". Ezektől mindenki tartsa távol magát, főleg ha nincs TTL soros portja és nagyon sok rutinja...
-
dchard
veterán
válasz
trance89 #3787 üzenetére
Teljesen világos mostmár, hogy mi a probléma. Onnan nincs visszaút, legalább is TTL soros nélkül biztosan nem. Ha a szar partíciók miatt a bootloader-t felülírta, akkor meg sehogy nincs visszaút.
Számtalanszor leírtam, hogy mi a veszélye a QSDK alapú firmware-eknek, most mindenki láthatja, hogy az eszetlen hekkelés mit eredményez. Biztos voltam benne, hogy nem Robi build-jével van gond, de mostmár legalább bizonyíték is van.
A Bdata partíciót a valódi Openwrt (mostmár így fogok rá hivatkozni) egyébként nem használja, ugyanis a BDF-et fájlból tölti, a kalibrációs adatok pedig az ART nevű particíóról jönnek. Az persze kérdés, hogy a gyári recovery tool-t meg tudja-e borítani az átírkált bdata. Tehát itt van egy tágabb kontextus is.
A 160MHz mostmár elérhető, mellette van egy csomó javítás is. Nekem csak 80MHz-es klienseim vannak, ezért jó volna tesztelő aki AX 160MHz-en tudna tesztelni. A Mesh-t sem ártana kipróbálni. Rendeltem egy AX210-es kártyát, de az még hetek mire ideér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest