- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #3536 üzenetére
Mitől lenne megbízhatatlan? Papíron ez igaz lehet, de a vlaóságban nem igazán. A telefonommal is megvan az 1.2 Gbit linksebesség, és ennél biztosan vannak jobb modemes notik, más eszközök, szóval nem hogy lassabb, gyorsabb.
Lehet, hogy nem terheli a hardvert, nade most 2% vagy 4% nem mindegy?
Én is veztékpárti vagoyk, nem arról van szó, de itt vlaójában értelmetlen kábelezni. Mekkora a két mesh node között a linksebesség? Kizárt, hogy 1 Gbit vagy kevesebb. -
lafaty80
addikt
válasz
trance89 #3536 üzenetére
Én most ezzel a wiwfi6-tal érzem úgy, hogy el tudom engedni a kábelt.
Lassan már csak az én gépem maradt azon, minden más otthon már wifi-n van, ezért is váltottam erre. Minap volt a gépemben egy pci-e wifi6 kártya, rángattam mindent, amit szoktam. De nem éreztem még hátrányát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest