-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zelikocc #3104 üzenetére
Én az egyik ax3600-asomat 15-ért itt a csoportban vettem, a másikat boltban, ahol most is 25 ezer áfás számlával, az 1800-as meg hiába (lenne, de annyiért nem látok) a fele, egy ilyet 5-6 évre egyszer veszel meg, 72 hónapra leosztva az a plusz 13 ezer forint kemény havi 180Ft különbség. Nekem amúgyse volt tétel, de szerintem mást se kárhoztat se éhezésre, se más spórolásra ennyi mínusz.
Ráadásul ha a mi router ax1800-ról, azaz a fekete álló dobozról beszélünk, az konkrétan ugyanannyiba kerül, mint a nagy testvér ax3600-as. -
trance89
Topikgazda
válasz
zelikocc #3104 üzenetére
Bontottan feleannyiért is kerül fel néha 1-1db apróra, eleve ha spórolni akarok nem vadiújan veszem méregdrágán, inkább bontottan jóval kevesebbért.
Kb 3 hónapja szereztem egy 3600-ast 50 euróért postával, fél éve 2db 70-70€ volt. Ugyanez az üzletekben újan 2x ennyi"Ráadásul minden eszköz 2 antennás (laptopok, telefonok) így soha nem lenne kihasználva a 4x4 mimo így semmi értelme az ég világon."
Nemtudom te hogy vagy vele de én pl nem 1 évre veszek routert, az utóbbi években pedig elég drasztikus fejlődések voltak a wifi hálózatok terén
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest