-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Na, nekem is megjött a cucc. Valószínű tegnap, csak mhelyre jött és már elmentünk, mire az asztalomra került.
Akkor eddig így néz ki a mérleg:
Június 4-én rendeltem, augusztus 4-én jött meg. Úgy néz ki, hogy mostanában ez a két hónap a standard átfutási idő Kínából. És az az érdekes, hogy minden, hogy a trackingben mi van, a cucc tartja a két hónapot. (ha esetleg úgy néz ki, hogy 10 nap alatt már EU-ban lenne, akkor a tracking szerint a magyar/NL/DE postán fog még 3 hetet tölteni, hogy meglegyen a 2 hónap). Mivel a vám/áfát sikeresen megúszta így 30 319Ft volt.
Egyelőre AP-nek akarom berakni, amég nem lesz rá vmi normális firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő