- RAM topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
És akkor jönnék most én, mert itt is volt meglepi.
Tegnap este semmi jó nem volt a tévében, ágyba kerültünk fél 9 körül, na mondom előveszem a yoga notit, amúgyis havi 1x van bekapcsolva, ez melózós gép, viszem magammal, ha mennem kell, tehát nem itthon használom. Cseréltem benne ramot, kétsávos wifi kártyát, nem rossz kis szerkezet.Bekapcsolom, elindítok egy youtube- zenét, 1 perc után megakad, a kép közepén teker... Mi a bánat. Mérek sebességet, 135Mbit. Annyi elég kell legyen. Megint elindítom, megakad. Fellépek a padláson felrakott airlive routerre, azzal stabil 2 mbit, de nem akad a youtube. Mi a franc van???
Na kérem szépen, a router először látta az eszközt, és tuti, hogy ilyenkor próbálgatja, ez vagy a beamforming funkció része, vagy más, de végigtesztelhette, mit tud, mit nem... Egyszer csak fogta magát, fellépett 5GHz-re, és onnantól minden jó volt, mértem 350Mbit körül is, ami a 433-as sebességrátához képest rendben van...
Szóval nem mindig van az, hogy xar a router.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest