-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #780 üzenetére
Na de azért is hangsúlyoztam ki, mert nem lehet eléggé, mindenkinek ez a félelme, hogy gyenge lesz az új FW-rel.
Én az enyémet mértem a régi és az új fw-rel is, néztem mellette, falon keresztül, mivel maradt a kínai régió, jelszintben, sebességben én nem vettem észre semmi változást, és még így is csak a standard állásban van a kapcsoló.A logikát követve minden routernél a régió határozza meg, mennyi lehet a max adóteljesítmény, de viszont azt nem tudom, a FW-en belül van-e valami gátja egyik- másik beállításnak. Van pl egy Airlive routerem a padláson, arra egy 70 centis yagi antenna van kötve, ellő párszáz méterre, azon brazil, firmware van, pont azért, mert az enged másféle beállítást, a régi nem engedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest