- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windowsos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi123
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Xiaomi AX9000 routert. Nem volt még Xiaomi routerem, de azért jártam már 1-2 router adminjában, most pl. ez egy ASUS AC66U B1-et vált.
Az az igazság, hogy a szoftver egyelőre borzalmas csalódás, vagy én vagyok hozzá buta. Androidos telefonon My Wifi-vel már sikerült elérnem, LAN + WiFi működik, azzal semmi gond.
Csakhogy szeretnék külső HDD-t rákötni és megosztani a hálózaton + Média Szerverként streamelni a tartalmat róla LG okostévére (ahogy az azt ASUS routerrel is tettem).
Azon kívül, hogy a My WiFi-ben látom a rácsatlakoztatott háttértár tartalmát, gyakorlatilag semmit nem tudok állítani. Hol a Samba? A userkezelés? Hol lehet bekapcsolni egy media server funkciót? Jár valaki hasonló cipőben? FW legfrissebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest