- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throst
csendes tag
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Ez így van mobil iacon, de úgy gondoltam hogy árban vagy csomagban jobb áron beszerezhető jobb ajánlatott találni ahogy le megy a hype.
Pl 9800x3d procimnál kivártam de nem eleget 2 nappal csúsztam le arról is hogy be estet az ára 60 ezerrel mint ahogy vettem. Volt pár ilyen szitum úgy hogy már keresem a legjobb dealeket úgy hogy nem egy arab gsm boltban gari mentesen keljen megvenni. -
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Nem tudtam. Én 2 simmel használom, nincs gondom vele, ahol van torony. Szó nélkül megy a német kártya és a telekom is. A másik Xiaomiban meg a Yettel megy, az is ahogy kell és mind a 3 kártya 5G-n.
-
enginev3.0
félisten
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Még nagyon régen használtam miuit
Xiaomi 5 és társai idejébenDe tesomnak 14t van, és pl az értesítések elég furán jönnek meg
Messenger is -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Illetve én értesítés kimaradást vettem észre. Talán némiképp gyengébb a hálózat rajta, mint az I11-en vagy a P30-on. Mindhárom telo 2 simmel volt használva. És a legtöbbet én az I11-en szívtam mivel randobb eldobálta a bejövő hívásokat, de csak 2 simnél.
-
effendi2
tag
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
Ott azért már érezhető, de van is köztük öt generáció
Én 13PM-ról semmi ingerenciát nem érzek a váltásra. Az AI nem érdekel, ráadásul amúgy sem működik, a kamera, kijelző, rendszersebesség bőven jó még ma is (és még 93%-os az akksi ).
A fiam XR-je azért már döcögősebb, mondjuk ő játszik (játszana) rajta, de amíg ennyiszer esik le, addig marad ez -
Pityu.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #76 üzenetére
Inkább csak kevésbé pazarolsz mert oké értem én jó kamera de ennyit egy telefon sem ér.Egy olcsóbb telefon se szar ma már csak max egy bizonyos ár kategória alatt.Sőt simán tudok olyan 100EFt alatti telefont ami bőven kiszolgál egy átlag embert és nem is egy lassú fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy néz ki, mint egy fényképezőkép, de van-e olyan jó?
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest