- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A következő probléma mi lehet?
Megy a zene Bluetooth-on, Spotify-ról autóban, otthon hangrendszeren, mindegy. Némelyik szám megy viszont hang nincs hozzá. Ha megnyomom a telefonon a hangerőgombot, akkor egyből lesz hangja. Teljesen random. Nem tudom, hogy ez esetleg xiaomi specifikus lehet vagy Android/hyperos. -
FerNandor
őstag
Rendeltem redmi buds 5 prot is a telóhoz. Szerintem elég jó, de csak ma jött meg. Viszont tök jó volt, hogy a telón be volt kapcsolva a bluetooth, kinyitottam a füles tokját és egyből felugrott a telón, felajánlott az appot meg minden. Nagyon szépen kommunikáltak.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
hosszas tanakodás után, beszálltunk mi is családostól 2db fehér 14-essel
Nekem nagyon tetszik eddig. Első Xiaomi telefonunk a feleségemmel.
Egyedül talán a főkamera látószöge kicsit fura nekem, elég széles látószögű szerintem főkamerához, ebből adódóan a széleken is jobban torzít, ahogy észrevettem.illetve éjszaka nekem is 7-8% körül merül, ahogy eddig tapasztaltam. Láttam ez többeknél jellemző. Amúgy elégedett vagyok az akksival. Szokásos felhasználásom során majdnem 48 óránként töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Mercedes topic
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Medence topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest