- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyron25
aktív tag
válasz
barackle #577 üzenetére
Az tény hogy hosszú ideig tudtad használni a régebbi modelleket, az újabbakat meg majd meglátjuk. Nem frissítették hosszú ideig az tény, nem egy apple szint frissítés szempontjából. Olyan telefont nem fogsz találni ami minden igényednek eleget tesz. Minnél több tesztet olvasol annál jobban elbizonytalanodsz.
Én is rengeteget gondolkodtam az aksi cserén meg az usb aljzat cserén mert már alig tudom tölteni, de ha ezeket is megoldom utána majd jönnek a szoftveres gondok. Szép lassan nem lesz támogatás, vagy az erőforrás lesz kevés. Nálam 1% merülés volt 1 perc alatt szóval igencsak figyelni kellett. Nehezen ment a mobil "irodázás" is vagy elég csak gps hiányra vagy a net hiányra gondolni, mikor nem tudtam hogy szoftveresen vagy hardveresen van a hiba miért nem megy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest