Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sajnálatos ez az irány. Pedig Xiaomi Mi2 óta velük vagyok. Jöttek az import telók szépen hozzám, mindenki csak mondta mi az a kínai no name sz@r nálad... És azóta hogyan feltörtek. Mondjuk nekem extrém sok mindenem tőlük van a házban / életemben, és kopp-kopp mai napig nem romlott el semmim tőlük. Szóval még szívem szerint haragudni se tudok rájuk, csak már sokszor csóvállom a fejem egy-egy húzásukon.
-
hakydakillah
senior tag
Pont emiatt amit írtok, lettem volna óvatosabb (még ebben az, évben) a helyükben. Ha inkább a global piacra is 750-950-1300 (sima, pro, ultra) koncepcióval jöttek volna, szerintem mindenki jobban és nyugodtabb szívvel tudott volna választani.
Amúgy nemrég mondták, azért a magasabb ár, mert erre a 3 modellre akarnak fókuszálni(+a light) , nem lesz belőlük semmiféle utólagos "betűzött" tákolmány. Erre most mit olvasok? Már javában készül a 13t és 13t pro -
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nah dhgate most 716€ért kínálja a sima 13as globalt. Még kis türelem és lesz pro is
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nálam már rekord ideje, 5 éve teszi a dolgát a Xiaomi telóm. Nagyon vártam a 13as pro illetve ultrát, de már a pro árazása is beteg. Leginkább az bosszant hogy a global fél milla, amíg a kínai verzió most 300 ezer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest