- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #886 üzenetére
+1 a kameravédő típusra. Mind a 4 telefonon ilyesmi fajta van. Lyukas mind, a kameralencsék nálam szabadon vannak, hogy a minőséget ne befolyásolja.
-
max1965
tag
válasz
Én is ezt használom. Spigen tok, meg ez, teljesen rendben van. Létezik "led villanó"-t kihagyó üveg, de akkor még mindig ott van a kamerát takaró rész. Az meg ront(hat)ja a képminőséget. Nem kell az nekünk. Amig nem jött meg ez a fém takaró, addig ezt a méhsejtes tokot használtam, mert herótom volt a csupasz kamerától.
-
Cunaja
addikt
válasz
Ami a legjobb benne, hogy felrakáskor lehet igazítani.
Nem szabad megnyomni és akkor a lencséket pontosan betudod lőni a vakuval. Jöhet a kép, mindhárom lencsével és vakuval. Ha tökéletes, hozzá lehet nyomni. Nagyon tetszik nekem.
Azért, csak nyugodtabban teszem le bárhová a telefont, illetve a zárható kamare lencsés tokban sem félek, hogy a fedél és a kamera közé bekerülö kavics vagy valami, megkarcolja a lencsék elött az üveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest