- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
koboldozat #826 üzenetére
Tudom,hogy nincs baja, sőt, nagyon is jó. Úgy lehetne jól makrózni, hogy valaki venné videóra, hogyan is készül. Ugyanis rendesen mozgott a téma, no meg persze, nekem is lehajolva, nem a legjobb volt a stabilitásom és mégis ilyen kép készült.
Csináltam nappal szemben lévő fényképeket, az ultraszéles és tele viszonylatban, aminél kiderült, marhára nem érdekli a nap a kamerát. Ha úgycsinálsz portrét, hogy a nap szembe van és még véletlenül sem takarja ki az alany, akkor is rendesen megcsinálja.
Nekem van egy Pana FZ82-es gépem, ami ilyenkor helyből bebukja a témát. Mindenfajta szűrő kell elé.
Egyszóval, csak vicceltem. Mi nél több frissítés jön, annál jobb lesz a telefon kamerája. Meglátásom szerint, nyár végére, a az első 3-ban ott lesz kamera szinten. Most ne nézzük az ultrát, mert az sok mindenben jobb, drágább, de nincs lebegő lencséje ami szintén produkál kreatív dolgokat.
No meg persze, a normál magyar felhasználókat vegyük figyelembe, akik itthon szerzik be a telefont, magyarországi hivatalos forgalmazásból.
Elmondható lassan egy hónap használat után (12-én), hogy egyre kevesebb a kétely, a döntést illetően. Jó döntés volt. Miért csak kevesebb? Azért mert a Xiaomi.eu heti romon Budapesten, marhára nem vagyok kielégedve a hálózati jelerősség értékétől. No persze ez a jelenség a gyári romon, illetve a stabil Xiaomi.eu romon nem volt. Megemlítve az utolsó negatív pontot, nehéz a telefon olyannak, aki, egy 180-200 grammos készülékről jön. A DXOMARK tesztjét, véleményét, meg úgy kell elfelejteni, mint ha nem is létezett volna. Vegyük észre, hogy ez a telefon egy Xiaomi. Aki érti, érti, aki nem, az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest