Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
Terentius #158 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai. Inkább a szoftver az, ami komolytalanná teszi. Volt Huawei telóm, Mate 10 pro. Máig a top telefon számolta minőség érzetre. Kibontottam anno a dobozból és jött a waooo faktor. A kamerája top volt akkoriban. Aztán pár év múlva voltak xiaomi telóim, közel sem hozták azt az érzést, a szoftverről nem is beszélve. Huawei szoftvere nekem kicsit Samsungos volt abból a szempontból, hogy minden működött úgy, ahogy annak kell, mindenféle mókolás nélkül. A xiaominál ez nagyon nemhogy volt. Nem csak a hardver miatt prémium valami, a szoftver szerintem nagyon sokat számít. Az, hogy kurva reklámok mindenhol, csomó kisebb nagyobb szoftveres bug van, ami után túrni kell a netet, hogy megoldás találj, nekem komolytalanná teszi az egészet. Egy éve használtam utoljára Xiaomit, 4-5 kilóért nekem meredek a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Mini-ITX
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ l iPhone 16 l BLACK l 128GB
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest