Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Valami baja van a tápomnak
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
válasz
Terentius
üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai. Inkább a szoftver az, ami komolytalanná teszi. Volt Huawei telóm, Mate 10 pro. Máig a top telefon számolta minőség érzetre. Kibontottam anno a dobozból és jött a waooo faktor. A kamerája top volt akkoriban. Aztán pár év múlva voltak xiaomi telóim, közel sem hozták azt az érzést, a szoftverről nem is beszélve. Huawei szoftvere nekem kicsit Samsungos volt abból a szempontból, hogy minden működött úgy, ahogy annak kell, mindenféle mókolás nélkül. A xiaominál ez nagyon nemhogy volt. Nem csak a hardver miatt prémium valami, a szoftver szerintem nagyon sokat számít. Az, hogy kurva reklámok mindenhol, csomó kisebb nagyobb szoftveres bug van, ami után túrni kell a netet, hogy megoldás találj, nekem komolytalanná teszi az egészet. Egy éve használtam utoljára Xiaomit, 4-5 kilóért nekem meredek a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest