Hirdetés
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
noPublicFG
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
charee
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mindenki a TTK-t hozza fel, de én nagyobb gondot véltem a hitreg/hitbox terén felfedezni!
Említésre sem méltó

-
noPublicFG
senior tag
Mindenki a TTK-t hozza fel, de én nagyobb gondot véltem a hitreg/hitbox terén felfedezni!
-
Busterftw
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sh4d0w
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erre elfelejtettem válaszolni elnézést érte.
Ismerem a cuccot, anno megjelenéskor nagyon sokat játszottam vele. Portal+Halo (meg talán UT+Quake) inkább (még a fegyverek is stílusa is Halóból köszön vissza sok helyen) Egy ideig szórakoztató volt, de aztán Halo Infinite nálam elvette róla a hangsúlyt teljesen. (Ami ugye szintén free)
Egyébként nem rossz cucc, de stílusban kicsi messze van xDefianttól meg COD szériától (xDefiant inkább COD-ra próbál hajazni több-kevesebb sikerrel)
-
MikeWazowski
veterán
-
sh4d0w
félisten
Meggyoztetek... ezt nem toltom le, viszont a Spligate eselyes egy pillantasra.
-
AD4MINATOR
nagyúr
nekem is kicsit
too little too
late érzésem vana seasons roadmap alapján látható, hogy jön majd még content bőven, ezért még van remény de most még valóban kicsit foghíjasnak érezhető
-
MikeWazowski
veterán
Töltöm is.
-
Polllen
félisten
Van benne potenciál, de nálam a netkód és a fegyverek sebzése elveszi a kedvem, hogy elindítsam. Minden fegyvernek át kellene lőnie a térképeket és egy smg-nek nem kb 5-10 méterig adni normális sebzést.
Kár érte.
-
ridiculous
senior tag
Black Ops 2 - 2012
Black Ops Cold War - 2020Szóval szerinted utóbbihoz hasonlít inkább a játék. Ok, ez is egy vélemény.

Egyezzünk meg abban hogy valahol a kettő között helyezkedik el.
BO2 rondább, BOCW szebb.
-
Döglött Róka
veterán
-
nanocry
tag
-
NemMo
őstag
Engem a sok ugráló idióta zavar
-
oriic
HÁZIGAZDA
a kinézet a 2010-es évek elejét idézi sajnos
Hogy mi?!
Kb. úgy néz ki mint a 2020as Black Ops Cold War.. érdemes lenne ránézni egy 2010 - es évek eleji játékra mert ez így nem fedi a valóságot. 
Black Ops 2 - 2012
Black Ops Cold War - 2020Szóval szerinted utóbbihoz hasonlít inkább a játék. Ok, ez is egy vélemény.

-
ridiculous
senior tag
a kinézet a 2010-es évek elejét idézi sajnos
Hogy mi?!
Kb. úgy néz ki mint a 2020as Black Ops Cold War.. érdemes lenne ránézni egy 2010 - es évek eleji játékra mert ez így nem fedi a valóságot. 
-
tepenzed
őstag
Ezen a játékon mit dolgoztak ennyi ideig
?
Undorító grafika, a mozgás mint valami mobiljátékban, szörnyű animációk, balance teljes hiánya.
Ha egy kezdő indie cég adta volna ki (feleslegesen, mert úgyis kihal), azt még megérteném, de hogy Ubisoft... -
Busterftw
nagyúr
Ha ez 5 evvel ezelott jott volna, akkor lehetne rola erdemben beszelni.
Igy meg csak too little too late. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szerintem sem gáz, hogy nincs SBMM, de valamennyi egyensúlyozást azért próbáltak beletenni, mert lobby-n belül a csapatokat már a játékosok korábbi teljesítménye alapján sorolja össze a játék.
Amit én észrevettem, hogy a jumpshooting nagyon OP, meg néha tök jó ping és kapcsolat mellett is furcsa a hitbox. Pl. két közeli lövést leadok az ellenfélre sörétes puskával közelről mell magasságban és nem mindig regisztrálja normálisan, holott a karakter láthatóan a célkeresztem közepén van.
De ettől függetlenül tetszik, eddig jól elvoltam vele.
-
Döglött Róka
veterán
A balansz a legnagyobb problémája a játéknak (ki az a barom aki wallhacket rak be mint perk). A grafika kevésbé zavar, a tempóhoz mérten elég de boxon 120fps-el borzalmasak a modellek.
-
Segal
veterán
"Végre egy ingyenes árkád FPS;"
Ha van kedved meg időd akkor próbáld ki a Splitgate játékot oriic. Az is ingyenes, van benne tdm meg ffa (is) és ami igazán élvezetessé teszi hogy portálokat is lehet benne csinálni.
Kicsit olyan UT a már említett portálokkal megfűszerezve.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux felhasználók OFF topikja
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- LG UltraFine 32UN880K-B 4K 32" Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440p I i5-540M I 4GB I 250HDD I 14" HD+ I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T16 Gen 1 i7 / 12. gen 16 GB / 512 GB / 16 WUXGA garanciás 2027.10.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 12,5" HD I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 13,3" HD I CAM I W10 I Gari
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 1000GB 2.2K TOUCH magyarbill 1 év garancia
- Elkelt - Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Samsung Galaxy S25+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium White Silver - 12/256GB - Újszerű állapot!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Nem saját videó)