- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Az XCOM- Enemy unknown nagyon tetszett és most találtam rá az Enemy Within-re (továbbiakban EW) és meg kell mondjam zseniális! Kicsit még csiszoltak az alapjátékon néhány új egység/képesség, rengeteg új pálya, végre nem kapok idegbajt a supply shipen az idióta kamerakezeléstől, eddig nagyon tetszik!
Az alapjátékot már többször kijátszottam, legutóbb classic nehézségen, úgyhogy az EW-t rögtön impossible nehézségi szinten kezdtem.

Az első néhány hónap kegyetlen nehéz volt, buktam 7 országot szóval rezgett a léc.
Volt 1-2 pálya amin vért izzadtam hogy ne haljon meg 1 emberem sem, volt egy terror küldetés amit 52x töltöttem vissza, nem túlzok, számoltam, lézerfegyverekkel kellett lenyomni 9 Heavy Floater, 2 Muton +1 Berserkert amik mindig egyszerre aktivizálódtak, de megoldottam.
Most egy kicsit jobb a helyzet hogy minden emberem maxra tápolva plazmafegyverekkel írtja a bagázst, de a Sectopodra leadott lövéseket lefelezték, így sokkal veszélyesebb a drága, különösen amikor 4-et!
kapok a nyakamba mert erre is volt példa.Mindenkinek csak ajánlani tudom, legalább Classic nehézségen, de impossible az igazi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kapok a nyakamba mert erre is volt példa.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)