Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
ez OK, de egy rendes grenadier a játék ezen fázisában az adventeket és a kígyókat nagyrészt amúgy is megöli, a mutonokat, gatekeepereket, sectopodokat meg nem akarod megcsapkodni, mert rossz vége lesz. plusz ugye ott a gunslinger, én azt jobban szeretem takarításra, plasma pisztollyal és AP golyókkal. a levonás meg pláne odatesz neki, nekem a rekordom eddig 3 ellenség leütése volt, de simán meg tudtam volna oldani máshogy is.
(#390) micafighter: nálam a gunslinger = AP ammo, sokkal többet ér, hogy figyelmen kívül hagyja a páncélt, mert a pisztolynak ez a legnagyobb hátránya. így egy körben mehet lightning hands, pistol shot és fan fire, ez nagyjából mindent megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest