Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csoki

senior tag

Hali,

én elég érdekesen állok (commander -3.- szinten nyomom, bár megy rendesen a save-reload kombó ha 80-90%-os lövések mennek sorban mellé :DDD), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak :D
    (kutatásban még nincs meg nyilván a psionics, meg az armor-os,haladtam a küldetéshez szükségesekkel meg a boncolásokkal)
    megcsináltam az utolsó küldetés első(?) felét, aztán látom hogy a 2. részét muszáj utána egyből csinálni, és hát 35 enemynek (van még unknow is benne) nem állnék neki így azért (bár hozzá kell tenni hogy avanger defense-nél 57 killt kellett tolnom, mert/és még nem volt fejlesztett fegyverem se :D).
    Még jó hogy mentettem előtte, így vissza tudom tölteni, és akkor kicsit techelni. Hozzá kell tenni hogy, doom meter nekem is el kezdett vissza számolni egyszer, de sikerült elérnem egy területet ahol volt blacksite is meg egy kísérlet, aztán azokat felszámolva + avatar megölésével, 7et csökkentettem 2 küldetéssel, szóval most jól állok, katonák is elég képzettek (3 colonel van már, meg rakás major + alatta levők), bázis is ki van építve eléggé.

Új hozzászólás Aktív témák