Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Hali,
én elég érdekesen állok (commander -3.- szinten nyomom, bár megy rendesen a save-reload kombó ha 80-90%-os lövések mennek sorban mellé
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak 
(kutatásban még nincs meg nyilván a psionics, meg az armor-os,haladtam a küldetéshez szükségesekkel meg a boncolásokkal)
megcsináltam az utolsó küldetés első(?) felét, aztán látom hogy a 2. részét muszáj utána egyből csinálni, és hát 35 enemynek (van még unknow is benne) nem állnék neki így azért (bár hozzá kell tenni hogy avanger defense-nél 57 killt kellett tolnom, mert/és még nem volt fejlesztett fegyverem se
).
Még jó hogy mentettem előtte, így vissza tudom tölteni, és akkor kicsit techelni. Hozzá kell tenni hogy, doom meter nekem is el kezdett vissza számolni egyszer, de sikerült elérnem egy területet ahol volt blacksite is meg egy kísérlet, aztán azokat felszámolva + avatar megölésével, 7et csökkentettem 2 küldetéssel, szóval most jól állok, katonák is elég képzettek (3 colonel van már, meg rakás major + alatta levők), bázis is ki van építve eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak