Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
dejvid8 #132291 üzenetére
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet a HDMI port sérült. Ugyan ezt az átalakítót használom (használtam, két hete nem kell) 2014 óta. Annyi, hogy néha villogott hangyásan, olyankor az adapterből kellett killdozni a HDMI anya-anya átalakítót (abba ment bele a konzolból a HDMI), majd vissza. Nem tudom, hogy a boxon lehet-e valamit állítani az USB portokra, hogy adjon-e le töltést. Egyébként ugye nem a jack csatiba dugtad a tápot, ugye?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dejvid8 #131944 üzenetére
Na most akkor vga to hdmi, vagy hdmi to vga? Mert ez sem mindegy.
A delock-nak van sima átalakítója, ami pc-vel tökéletesen működik, de csak úgy, hogyha a gépbe van kötve. Amennyiben a monitorba megy, vagyis a monitoron van hdmi, és a gépen a vga, úgy már bizony nem, mert nem mindegy az irány.
De, van olyan is, aminek kell usb betáp is. Erről nincs tapasztalatom.
Persze azt nem tudom, hogy ez az átalakító XO-val működne-e, de mivel lényegében 90%-ban már mondhatni pc, így szerintem igen.
-
MasterMark
titán
válasz
dejvid8 #131946 üzenetére
Mindenképp aktív, mert analógra kell konvertálnia a digitális jelet.
Az áramot HDMI-ről kapja, ha nincs külön vezeték erre.
Ez lehet pl. kevés ez okozhat gondot.Olcsóbb, gyorsabb és jobb lenne egy HDMI vagy DVI-os monitort szerezned, mint ilyen átalakítással bajlódni.
Monitoron amúgy bemenet van, nem kimenet.
-
jeni
félisten
válasz
dejvid8 #131704 üzenetére
ez is jó bolt. A Duna Plaza előtt van néhány méterrel és 7-17-ig mindennap átvehetőek,miután oda érkezett az árú. ingyen szállítással személyes átvétel esetén.
Neked ott jó! Szegedi révén ingyenes lesz.
-
-
Totta92
tag
válasz
dejvid8 #130265 üzenetére
Sziasztok!
Vettem ilyen 3+3 akciós goldot a konzolvilágtól. Olyan sok törzsvásárlói pontom volt, hogy szinte ingyen jött.
Digitális, e-mailben kaptam az aktiváló kódokat.
Ezeket meddig tudom aktiválni? Ha mondjuk február márciusban nem szeretnék a gold-al foglalkozni mert nem lesz időm gamelni 2 hónap után is tudom aktiválni? Vagy mindenképp fel kell most használni? -
rsanyi20
tag
válasz
dejvid8 #130158 üzenetére
Talán nem a legjobb ár, de a Konzolvilágban még december elején 60-ért vettem a a One S-et, használt a gép, de úgy bontottam ki mintha új lett volna. Minden pöpec volt, semmi hiba, semmi karc, tényleg mintha egy új gépet vettem volna. És ami a pláne hogy 1 év garit adnak, bár igaz ez nem a microsoft gari, hanem a bolti, de ennyiért megérte szerintem
Nézz utána, hátha mostmár lejebb ment egy kicsivel az áruk, elvileg egységes áron adják mindenhol a használt gépeket
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
dejvid8 #130129 üzenetére
Az Xbox Live mint szolgáltatás régió független. Hozz létre egy fiókot azon régió alá ahol élsz. Főleg a fizetés miatt, mert a magyar bankkártyádat nem fogadja el fizetőeszközként másik régiós store. Most ennél a Gold UK vásárlásnál pl. a magyar PayPal-t fogadja el, de ez is ritka.
Később viszont van lehetőség gift kártyával külföldi store egyenleget feltölteni amikor sima régió váltással fogsz tudni majd vásárolni azon ajánlatok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Grey 32GB+Ajándék 32GB Kingston MicroSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest