- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #219954 üzenetére
Mint korábbi akciós lista "felelős" pontosan tudom ezt, de valamit csak nem árt kirakni, hogy tudjátok hogy mi akciós.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na az tenné fel a koronát az egészre, legyen így!
Szerk., innentől nem válasz:
Ahogy olvasom a Deathloop meg a Ghostwire: Tokyo sajnos továbbra is marad PC/PS5, a későbbi címeknél pedig egyedileg döntik majd el, hogy PC/X platformokon kívül jelenik-e meg másra is. (Forrás)[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #219958 üzenetére
De később azok is jönnek Xbox-ra. A másik topikban szó volt róla:
"Microsoft will deliver Deathloop and Ghostwire: Tokyo as PlayStation timed exclusives as Bethesda agreed. After that, games will be on Xbox, PC, Game Pass and other consoles will be considered on a case by case basis"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz bLaCkDoGoNe #219958 üzenetére
Azért durva, hogy a Microsoft így PS5 fejlesztő lett.
(#219959) l.skywalker: a második mondat nem a Deathloop-ra meg a Ghostwire-re vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #219959 üzenetére
Én ezt mondjuk úgy értelmeztem, hogy a Deathloop és Ghostwire utáni gamek lesznek Xboxon, PC-n, GamePassben
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #219965 üzenetére
Szerintem nem erre a 2 játékra vonatkozott, az általam linkelt forrásban ez van:
Update: Phil Spencer has told Bloomberg journalist Dina Bass that Xbox would honor the exclusivity commitments for Deathloop and Ghostwire: Tokyo for PS5.
Spencer went on to say that future Bethesda titles would release on Xbox, PC, and "other consoles on a case by case basis.""«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #219966 üzenetére
De hát ott van a hsz-edben a linkben:
"Recently however, Bethesda has been working more tightly with Sony. Bethesda had previously agreed to debut two of its upcoming games, Deathloop and Ghostwire: Tokyo, on Sony’s new PlayStation rather than Xbox. Both games were announced as “timed console exclusives,” meaning that they would be restricted to the PlayStation 5 for a fixed period of time before coming to Xbox."És erre a cikkre írta Dina Bass a Twitterre amit feljebb linkeltem
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #219967 üzenetére
Ez az idézet már egyértelműbb, de az előző tweet elég kétértelmű volt sajnos
De a lényeg, jön a Deathloop Xboxra -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #219967 üzenetére
Ez világos, az időszakos exkluzivitás rendben van erre a két játékra (ez valóban nem volt meg nekem eddig, mint infó); igazából én nem is azzal a részéről beszélek, hanem a jövőbeli játékok státuszáról, hogy jönnek-e PS-re vagy nem (lehet, hogy elsőre félreértettem a hsz-edet, mert én erre a kérdésre vonatkoztattam).
"Microsoft will keep that commitment (ti. az időleges PC/PS5 exkluzivitást a Ghostwire + Deathloop esetén), Spencer said in an interview. Future games, like Starfield, will be available for Xbox, PC and Microsoft’s Game Pass video-game service. “We’ll take other consoles on a case-by-case basis,” Spencer said."
(Forrás: a már idézett Bloomberg cikk)Lényeg a lényeg, hogy izgalmas időknek nézünk elébe, több szempontból is.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #219970 üzenetére
Ja értem én azzal nem foglalkoztam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
a Sony a Starfield-et is exkluzívnak akarta mielőtt jött az MS:
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #219975 üzenetére
Gyanús, hogy abba az irányba haladunk, de szerintem ezek fognak maradni:
• Xbox App
• Game Pass App
• Szülői felügyelet AppEzek kaptak ráncfelvarrást vagy jöttek ki újonnan mostanában.
-
DefJamHUN
aktív tag
Tudnek vasarolni hasznaltan egy V2 elitet, ha nincs papirja akkor el a garancia az MS fele?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #219976 üzenetére
Acsik meg a store tovabbra is érvágás az xbox appból! Nekem hiányzik!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
parandroid
félisten
válasz EmThor #219982 üzenetére
Hova jutna a világ, ha az emberek már mobilról is össze-vissza vásárolgatnának?! Nem győzné a szerver a terhelést. A pénz meg úgyis mindegy, annyi van, már minden szembejövő fejlesztőcsapatit megvesznek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #219983 üzenetére
Vagy lehet, hogy ez szülői felügyelet feature és mindenki gyereknek számít
-
Fernet
senior tag
Jött egy frissítés a boxra, viszont a 3. fázisnál megakad és E100-as hibát dob. Volt már korábban is ilyen frissítésnél, de most nem akar továbbmenni. Próbáltam xbox gomb hosszan ki, tápkábel ki, offline frissítés, de ugyanaz, E100-as hiba. Próbálkozzak még valamivel, vagy szerviz? Ha az utóbbi hova érdemes vinni? Gari már lejárt. (One X)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Fernet #219987 üzenetére
Ezeket próbáltad mind?
https://support.xbox.com/help/errors/error-code-e100Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Fernet
senior tag
válasz l.skywalker #219988 üzenetére
A 6-os pont kivételével igen...
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok,
Biztos volt ez már kérdezve, mert rá is kerestem meg emlékszem is hogy volt valami pusmus hogy fű alatt visszavont a Microsoft valamit, de...lehet még 3 éves GOLD előfizut venni valahol? Aprón ha veszel 3db évest akkor az effektíve 3 év, vagy egyszerre csak 1 évet lehet?
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Hunt3r22
őstag
válasz [Prolixus] #219991 üzenetére
Trial nem összevonható. 2 nap / 14 nap / 1 hó.
3 hónapos / éves összevonható. 3 év gold + 300 ftos ugp = 3 év ugp előfizetés.
Xr
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hunt3r22 #219992 üzenetére
Igen, pont a 3 éves GPU-ra fáj a fogam...a Zenimax-os, Bethesdas bombahír után már ki kell próbálni.
Azt olvastam hoyg 3 év GOLD a max, de nem tudtam hogy van-e külön 3 éves előfizu vagy összevonhatóak-e az 1 évesek, de akkor ezek szerint igen.
Köszi az infót!
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Fernet
senior tag
válasz l.skywalker #219990 üzenetére
Egy utolsó próbaként szétkaptam a gépet és megigazítottam a hdd+bd olvasó kábeleit. Továbbment a frissítés. Szóval valami kontakthiba volt, vagy a kábellel van valami gond. A lényeg, hogy most működik. Ha legközelebb is előjön a hiba valahonnan kell szereznem kábelt.
-
Madoc
veterán
Alpha ringen vagyok és magyar nyelven. Az létezik hogy nem küldi el a box a party vagy játékmeghívót? Így jártam most este. Küldtem vagy 4et de egyiket se kapta meg.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
-
Solten
őstag
Valakinek sikerult elorendelnie az uj cuccot? Percek alatt elkapkodtak...
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték