- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz l.skywalker #219500 üzenetére
Én előbb mindig szétcsapom, aztán megnyugodva leülök, hogy na nézzük, mi lehet az oka?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz l.skywalker #219499 üzenetére
Jaj, de jó! Köszönöm szépen! Már meg is vettem! Elnézést, ha hülyén fogalmaztam, reggel van még.
-
parandroid
félisten
válasz tesz-vesz123 #219502 üzenetére
Akkor most kérj rá egy visszatérítést, és vedd meg az ultimate-et, mert az is akciós, és sokkal jobban megéri.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Plebi
senior tag
Vannak még eltévedt emberek az aprón.
One All digital 85.000 Ft, csak azért mert fiókkal és annak 80 játékával hirdeti.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-
Plebi
senior tag
válasz l.skywalker #219510 üzenetére
Már megtörtént! Látom wesder is írt!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-
Plebi
senior tag
válasz Plebi #219513 üzenetére
Most egy kicsit azért csalódtam. Elküldtem a jelentést, jött a válasz, hogy kész, de csak annyi történt, hogy a szövegből kivették a játékokra vonatkozó részt, a játékokat tartalmazó képet törölték, meg wesder hozzászólását eltávolították...
Oké, hogy így egy túlárazott One All Digital lett, amit nem nagyon néznek meg, de na...
-
-
HunChris
senior tag
Nem sokakat érint, de EA Play 1 hónap próba verziót 390Ft ért szórja a cdkeys.
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #219523 üzenetére
Ohhh, de vakon vagyok...én meg vettem 3-at Kidobott pénz. A kapkodás az én nagy bajom.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #219523 üzenetére
De egy hónap nem alapból is ingyenes, ha valakinek még nem volt? Vagy az csak régen volt?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #218853 üzenetére
Megérkezett a hibás Gears5 kontroller visszacsomagja. Zsír újat adtak helyette. Az egész a bejelentéstől számítva 11 nap volt.
Egyértelműen új, mert az alján a támaszkodásnál már elkopott a régi, ez viszont makulátlan:
Megy is a polcra, mert már van sok kontrollerem itthon, ezt már megtartom ritkaságnak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #219528 üzenetére
Elite esetén most mi a helyzet, ott csak a kontrollert magát kell visszaküldeni minden nélkül?
-
-
S@c@
őstag
válasz parandroid #219532 üzenetére
Oké, igazad lehet egy levelet megér.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #219510 üzenetére
Az a csodás apró szabályozás... mikor a lézer blokkolót jelented majd a modi visszaír, hogy használni tilos árulni nem. Kb mindent elmond a HA-ról és a moderáció komolyságáról...
l.skywalker Köszi! Szomorú, a második kimondottan fájó főleg mert a kontin van... megint nincs benne logika.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Wesder #219535 üzenetére
A lézeres sebességmérés ellen.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wesder
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #219536 üzenetére
+Micsurin
Köszi, nincs kocsim így ez engem nem fenyeget. Ennek tudatàban meg tényleg vicces hogy lehet àrulni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Solten
őstag
-
Micsurin
nagyúr
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #219531 üzenetére
Miért tán tegezzelek?
Szerk. Már jött is válasz. Köszi NoOne.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Urak-Hölgyek! Csináltam egy kérdőívet hogy ki milyen xboxot vesz vagy nem megjelenéskor esetleg később. Találjunk ki neki együtt egy határidőt és akkor összegezzük!
KérdőívDad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #219547 üzenetére
Összefoglalóba bedobod, ha szépen kérünk?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz parandroid #219503 üzenetére
Meglett az Ultimate, köszönöm a tippet (upgradeltem, már nem tudtam visszatéríttetni)! A Standardben van hiányosság bőven, így már szuper! Függője vagyok a játéknak nagyon, még jobban mint amennyire a 3-nak voltam anno!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs