- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Fifa 21-nél a 10 órás trialhoz elég az EA access, vagy meg kell venni a játékot is?
No Future
-
Wesder
félisten
Dying Light Anniversary Edition
Annyi a vàltozàs hogy a Following mellett a Hellraid DCL-t is tartalmazza.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Muerte68
addikt
ennél az új kezelőfelületnél hogy lehet megoldani hogy a store-ban a játék videója teljes képernyőn fusson ha szeretném és hogy lehet hangot varázsolni hozzá mert nekem teljesen hahg nélküli a videó?
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #220716 üzenetére
Igazàból ez csak az újrakiadàs. Fura hogy míg itt 13.400, addig PS-en 23.990. Màshol is fura az àrazàsa mert US 39.99$ Spanyolban meg 59.99€
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz Wesder #220717 üzenetére
Ezt én értem/látom... csak amióta bejelentették a 2-őt, azt csak tologatták, ehhez meg jött a kontent... még ha nem is "túl sok".
Meg persze nyilván mindegyikkel újra ki lehet adni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Micsurin
nagyúr
Na valaki tolta már a Squadronst?
Steam értékelések odab*nak.
mod.: érdekes, hogy vagy a control vagy a single miatt sírnak tényleg érdekelne innen őszinte vélemény.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz FollowTheORI #220720 üzenetére
De megéri azt a 40USD-t? 20-30 óra playtime van benne?
Nem toltam a Betat de vidikről nehéz eldönteni, hogy megáll-e mint standalone cím.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz Micsurin #220721 üzenetére
Szerintem multi nélkül nem... mármint, ha nem multizol vele aktívan egyből és tartósan majd.
Csak a sztori biztos, hogy nem.
Bár ezis hogy kinek mi éri meg relatív... aki jól keres annak mindegy ez pl.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Throme
veterán
Tesztelték a töltési sebességét az új szériának.
[link]
(ha volt már bocs)Én többet vártam, úgy értem nagyobb különbséget. Arra is kíváncsi lennék, hogy egy átlagos SSD esetén, ami usb-n csatlakozik a mostani generációhoz, mekkora különbségeket mérnének...
-
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz FollowTheORI #220722 üzenetére
Köszi akkor kivárok hátha lesz Otherworld videó legalább róla vagy (meh...)Pistiék tolnak róla valamit.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Madoc
veterán
válasz Throme #220723 üzenetére
Van a series x-s nek saját fóruma. De ott is meg lett jegyezve hogy ezek a játékok a jelen generációra készültek, ezért "csak" ennyi a gyorsulás a betöltésen. Ettől állítólag jóval gyorsabban töltenek majd a nextgen játékok.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
elder troll
őstag
Újra nekiestem az új doom-nak, de még mindig nem jött át, hogy ez mennyire jó.
Fórumtársunk írta korábban, hogy ne az első pálya után ítélkezzen a player, ahogy tettem ezt korábban. Vásárlási szándék előtt "ledemoztam", és ez a ráhúzzok lara croft-ra a doomguy ruhát némi prince of persia utánérzéssel ötödére csökkentett lőszerrel téma nem jött be. Próbáltam ezektől elvonatkoztatni, előtte végigvittem a doom 64-et, és a 2016-os részben ki kimaxoltam pár pályát UV nehézségi szinten (még 3 map nincs 100%-ra megcsinálva). Eternalban HMP fokozaton is harmatos libafos szintet karcolgatom alulról, de alapvetően a zongoristákat megszégyenítő "össze-vissza" nyomkodással van a baj. Vagy célzok, vagy az Y gombot nyomom, a kettő kizárja egymást, és célzás közben kell nyomni az Y-t, amit oldalazással próbálnék ellensúlyozni. Szóval a második próbakört követően azt szűrtem le, hogy a túl sok nyomkodni való gombbal van a fő probléma, amit az elite controller nagyjából ellensúlyozna, de alap controllerrel nem egy áldás. Biztosan meg lehet szokni, de ehhez szerintem elite controller kell, hogy "normálisan" lehessen játszani. De még mindig nagyon az elején vagyok, 1-1-1 szintet kapott a hp, armor és lőszer, szóval van hova fejlődni, és azt is elfogadom, hogy még 4-5-6 óra "szenvedés" után talán könnyebb lesz. Ettől függetlenül nálam még mindig az "egy árva petákot nem adnék ezért" kategóiában van, pedig a széria minden részét megvettem (2016-ost pc-re és xbox-ra is). Elnézést kérek a day0 vásárlóktól és a rajongóktól előre is -
S@c@
őstag
válasz elder troll #220727 üzenetére
Van benne valami amit írsz, de game pass-ban szerintem elég jó, hogy bekerült.
A nehézsséggel nekem is van bajom sajnos. Szerintem bill+egérre találták ezt ki most inkább. Túl sokat akartak belezsúfolni, de még így is egy fogyasztható és jó game nekem 2 óra után.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem egyelőre nagyon bejön, így három pálya után. (Nem tudom, hogy ha fizettem volna érte, akkor máshogy gondolnám-e.) Nem mondom, hogy nem halok sokszor (főleg a platformer részek miatt), de egyelőre nem frusztrál a dolog.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sith7
nagyúr
Akinek van EA előfizetése, vagy megvette a Sw Squadrons -t lenne olyan kedves, ha ideje engedi, kipróbálná az irányítást , hogy milyen Xbox - n ?
Pc - n állítólag nagyon nagy input lagg van ... -
Throme
veterán
válasz FollowTheORI #220724 üzenetére
instant... simán
Ok, nem, de azért - mit tudom én - 2perc helyett 1,5... ráadásul hdd-s XO-val.#220726) Madoc
Ha jól tudom XO és X360 BC játékokat is lehet rajta futtatni, az új játékok még nagyobbak lesznek, még többet kell töltögetni. Ha itt optimalizáltak már, akkor ott is fognak, ha XO-nem, akkor ott se fognak...szvsz... -
nagyúr
válasz Throme #220731 üzenetére
Ezeket az I/O sebesség és a CPU dönti el, vagy a memória korlátok, nem az SSD.
A One generáció azért nem gyorsul akkorát, vagy szinte semmit néha (extrém esetben).Szerintem nextgen is elég vegyes lesz majd, mivel kötve hiszem minden engine egyből olyan modern lesz, hogy kihasználja a képességeket.
Ettől független, a már meglévő és BC játékoknál is van azért gyakran elég impresszív javulás.
Instant-ot szerintem max a mentésvisszatöltéskor, vagy halál utáni reloadkor várhatunk majd... azért a játékok indulása nem úgy megy, hogy hopsz már fut is minden betöltve... még nextgen se, hiába hypeolták fel a várakozásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
A Division 2-höz is van magyar felirat? Az 1 amúgy nagyon bejön, kb. 1 hónapja van meg
-
mcwolf79
veterán
Annyi egyébként a titka a dolognak , hogy nagyon rá kell érezni a ritmusra (lángszóró, láncfűrész, glory kill) . Ha ez megvan, az már fél siker . Amúgy én is abba a táborba tartozom , aki szerint jobb , mint a 2016-os rész .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
dropi
aktív tag
válasz mcwolf79 #220736 üzenetére
Én próbáltam az egyet, és nagyon szeretném szeretni, de egyszerűen nem tudok vele célozni, darabos és lassú. BF-ekben megy simán, de itt valahogy egyáltalán nem. Nincs esetleg erre valami megoldás? Tudom, játsszak a Minecrafttal, de azon kívül
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
mcwolf79
veterán
válasz dropi #220737 üzenetére
Hát igen , nincs benne olyan szintű aim assist , mint a COD-ban vagy a BF-ekben. Én is különösen a weak spot-ok kilövésével voltam bajban , ezért aktiváltam azt a perk-et , ami ugrás közben “lelassítja az időt “ . Azzal már könnyebb volt .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
Wesder
félisten
Crash 4
One X
1080p@60
PS4 Pro
1080p@50-60
PS4
1080p@~40
One S
900p@30-40I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
- = Zk = -
félisten
Szevasztok
Xbox one s nem kapcsol be...
Áramot adok neki, ès a venti fel-fel pörög, de nem reagál semmire... Csak a a venti hang ès ennyi... Esetleg halk kattogást is lehet hallani
Ez mifèle hw problèma lehet? Merre èrdemes indulni? Restartra semmire nem reagál a gèp..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NoMagix
addikt
válasz - = Zk = - #220741 üzenetére
talán HDD hiba
-
- = Zk = -
félisten
válasz NoMagix #220742 üzenetére
Èrdemes szervízt felkeresni ezzel a hibával? Esetleg ajánlott szervízbolt pesten?! :)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NoMagix
addikt
válasz - = Zk = - #220743 üzenetére
Garancia nincs már hozzá?
Sajnálom, nem tudok szervizest ajánlani, még nem volt szükségem egyszer sem! kopp-kopp- kopp[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz NoMagix #220744 üzenetére
Nem tudjuk... Kezeljük úgy, hogy nincs...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz - = Zk = - #220745 üzenetére
Sorozatszám alapján próbáld meg regisztrálni. Akkor kiderül, hogy van e még rá garancia.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Draken
őstag
Megújult kicsit a menü, ezáltal fogalmam sincs, hova tűnt a profile&system alól az audio, itt gyorsnémitottam magam, igény esetén vissza, ez hol van most?
-
őstag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek. One X esetében ha 1080p-be állítom a kijelző felbontását, akkor több FPS-t produkálhat mint 4k-ban?
-
Micsurin
nagyúr
Ennek az oldalnak mennyire lehet hinni aktív userek számát illetően? Egyáltalán ráláthatnak a Live szerver adatokra trackerek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest