Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Secha
csendes tag
Helo.
Az EvoX alatt ha esetleg van olyanod, hoyg Bios Checker akkor ott is megtudod nézni. Ha nincs feletelepítve akkor kell egy jó kis utility disk-et töltened és miután kiírtad bebootolod és akkor már megtudod nézni ELVILEG. Mert nem minden BIOS-t tud azonosítani az sw-se. De van rá esélyed. -
tsu
tag
Hali!
A gép szétszedése nélkül hogyan tudom meg, hogy milyen modchip van benne?
Evox van rajta.
Thx! -
anulu
félisten
jobbra fel, meg up a topicnak. nekem majd PS2 kérdésem lesz (remélem, mert az azt jelenti, hogy összejött rá a pénzem), addig is legyen szemem előtt a topic!
-
Secha
csendes tag
Lesz lesz minden link kép mi zem zájnak zingere csak behavaztam itten ezerrel.
KV-zok. -
turho
addikt
OK. Nekem 1ébként bioschipnek tűnik. /Pl****um-shopos mutatvány/.
Linkeket várjuk, meg képeket.
Van egy LG mostani dvd-rom modods fórumlinkem a Sid-nél. Hoszabb téma, de honosítani kéne. Az a lényeg hogy működik. Csak nem tudok ilyen szinten angolul. Ha érdekel, a sidocious.hu-n elküldöm, vagy kérd el sid-től.
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
Hella enpera. Nos. A mininyákos kockachip-ről így gőzöm sincs. Lehet akár valami akira kezdemény vagy ha xilinx uc akkor akár pandora is. Szal bármi is lehet. Az LCD az igazábol ''okosan'' akár programozható is. Alapból a szokásos lóding, date, time eszközről van szó esetenként. Bővebben befogok linkelni egy két dolgot majd este és akkor látjátok mit tud milyen chip esetében.
A rambővítés igazából linux vagy akármilyen futtatott program esetében lehet ''jó''. A szitu ugyanaz mint ''pécé''esetében. Gyorsabban tölt stb. Annyira nem nagy durranás ha csak játszol mert max gyorsabban fog töltődni a dolog egészen a dvd sebességhatáráig ami nem sok az alaphoz képest.
gondolom érted.
Kb ennyi. Ha bármi kérdésed van bátran nyomasd ide vagy a www.sidocious.hu -ra. -
xxmen
tag
Nem akarok uj chippet, csak tartalmat a mostaniba. Szal?
-
turho
addikt
Háj Secha
itt is!
Nah szal akkor majd itt is kérdezek: Mire jó a rambővítés a boxon? Milyen alkalmazásokban? Van-e hátránya?
LCD-s chipekről van kép vagy link? Mit tudnak kiíratni, beléjük van ''drótozva'' az infó-lekérdezés, vagy van ami programozható is?
OFF de fontos:
Az én boxomban amit szereztem egy mini nyákos kockachip van, beforrasztva tűs csatlakozósorral. Elég gyárinak néz ki. Egy cérnavékony kis sárga vezetékkel egy felette és kicsit jobbra elhelyezkedő kockachipre is be van forrasztva. A chipnek ehhez a lábához vezető fólia meg van szakítva. És ami meglepett: gyárilag furatgalvanizált helyre van forrasztva a sorcsati. A chip kocka, és vaskos rajta. Ez mi a fene? Milyen Chipem van? -
Secha
csendes tag
há ja
mosmé?
-
Secha
csendes tag
Üppp.
-
Secha
csendes tag
Pl. a SmartXX chip -nek van több bankja amikben tárolja a különböző BIOS-okat. Ha te erősen hekker lelkülető vagy akkor érdekelhet a dolog, hogy mikor milyen BIOS-t töltesz be és mit használsz. Ha játszol DVD-t DiVX-et, akármit nézel vagy mp3-at halhűgatsz akkor nemigen van szükséged ilyen drága chip-re. Ha már komoly fejlesztési terveid vannak ( ami a konzol kategóráiban értve komoly
) akkor érdemes ''befektetni'' ilyen cözuccra. Alap esetben elég egy aladdin chip is. Ennek összesen gyárilag egyetlen BIOS bankja van és ebből tölti be az EvoX BIOS-t ami behúzza az Evoution X dashboard-ot (oprendszert). Ez kiegészítve néhány segédprogrammal már igen lelkesen és könnyedén használható MM centert alkot. De ha olyan ingerenciád van akkor mehet rá WinCE is és Linux is ha tolsz rá egy billt meg egy egeret és Linux alatt KDE -ben mehet is az email kliens meg a böngésző a netre és háváj dizsi.
Igenám de itt jön be, hogy nem is annyira jó a TV-n netezni vagy kevés dolog fér ki a képernyőre. Akkor VGA csati a hátába és már kész is a mindentudó MM center és házi linux kliensNajó nem egy szuperszámítógép de kis lakásban esztétikusan kivitelezhető és megbízható rendszer is lehet belőle.
-
Secha
csendes tag
az nem chip-en múlik hanem a feltelepített szoftveren. A soft-mod-os gép is tud divx-et jácccani.
Szal majd holnap ha tényleg érdekel elmondom, csak már 1000x lekiabáltak, hogy mit tudálékoskodom
Mosmeg megittam már 7-8 sört ha jól emléxem. szal jó éjt mindenkinek. -
Secha
csendes tag
Üpppp
-
Secha
csendes tag
Persze nem beépítve
Aladdin Live az már megteszi szvsz. Igaz nincs 4-5-6-7-8 bankja de nekem eddig nemigen volt rá szükség.
SmartXX beépítve LCD-vel 26.000.- ez elég jó?
Ez igen fafa kis chip. -
Secha
csendes tag
Xecuter ~15.000.-
Nincs sajna most boxomelfogyott.
De csak akkor vegyél drága chipet ha ki is használod.
Itt az olcsóbb chip az nem rosszabb csak nincsen annyi szolgáltatása. -
Chandler
senior tag
hali
melyik a legjobb chip-ed? es ezzel egyutt egy x-box mennyi? -
Secha
csendes tag
Ezzel a kezdetekkor még sokat foglalkoztunk. Elvileg van más BIOS is ami tudja mert én a PIXEL8-at még nem használtam. Délutánra megálmodom mi lenne a legjobb és, hogy én hogyan csináltam eddig, mert én igazából a működő VGA kábelemet is egy M8+ -os BIOS-al használom ha jól emlékszem.
-
xxmen
tag
Hali! Nekem olyan gondom van:
Legyártottam ezt a kábelt:Bővebben: link
Minden más működik rajta, csak 1 gondom van vele, a VGA rész nem akar beindulni. Szépen kicsengettem kábelenként, megnéztem van-e benne zárlat. Szal nem volt. Utánna olvasgattam és neten láttam, hogy PiXEL 8 Bios kell hozzá, ami támogatja azt a funkciót amivel beindul a kábel VGA része.
Nekem ez a bios kellene, mennyiért módosítasz tartalmat a mostaniban. Előre is kösz!
Ui.: Alig várom már a pénteket az XBOX360 miatt.
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
ÁPP
-
Secha
csendes tag
BP. XVI.
-
Sefter
veterán
Hova kéne vinni a gépet ha megtetszik az ajánlatod ?
-
Secha
csendes tag
Hibás konzolokat felvásárolnék megbeszélés szerinti árakon.
Ps2, XBOX, GC főként. -
zsulboy
senior tag
Jobbra át!
UP! -
Secha
csendes tag
aztán a 29 vezeték helyett a magic esetében a matrix 18-al megoldja. Mindenkinek jobb ha nem kell hülyére forrasztani a nyákot.
-
Secha
csendes tag
Ripper2-t pedig nem ismerem. Tom, hogy létezik de aztán ennyi.
Én eddig matrix, dms3-4, titanSX, és kb ennyi az amivel sűrűbben találkoztam és múködtek is. Slim PSTwo esetében igen fontos mindíg a dióda fix pl a fej kímélése érdekében. Vagyis ha az nincs akkor lassan laza füst. -
Secha
csendes tag
Háát a magic egy olcsó kategóriás és úgy is gyártott cucc. Talán azért hallani róla jókat mert sok van belőle és nem rosszul működik, hanem mert olcsó és mindenki ezt építi be ugyanennyiért (15) általában.
ő az.
http://store.unet.net/shop/showdetl.cfm?&DID=11&Product_ID=80&CATID=6
Ránézésre is van köztük különbség -
Secha
csendes tag
A matrix mx4 amit preferálok az nagyon fain kis chip.
Ez beépítve 15.000.- Nagyon nézz utána bárhol csináltatod, hogy milyen chipet raknak bele. MagicV és társait messziről kerüld el.
Ez 1 év garis chip cd-ről flash-elhető és igen igen megbízható.
Támogatja a DVD9 formátumot is.
ő az.
http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=chip_mx4 -
Secha
csendes tag
Ps2 ügyben e-mail-en tudok segíteni bővebben ha nem okoz gondot.
konzol@mail.datanet.hu -
mongi
senior tag
tudsz olcsón x-dobozt is vagy csak kiegészítőket?
-
Secha
csendes tag
XBOX Ram upgrade 64 ->128MB 10.000.-
-
Secha
csendes tag
Race Pack
XBOX és PS2 konzolokhoz 19.900.- -
Secha
csendes tag
SmartXX chip + 4*16 karakteres LCD kijelző 20.000.-
-
mongi
senior tag
jobbra fel up
-
Secha
csendes tag
Ez 8900 kicsit drágábban jött mint szokott. De beépítve ugyanannyi mint bármikor máskor. 1 év garral.
-
Secha
csendes tag
Van. SuperAladdinLive.
Ha simán indítod a gépet akkor zölden világít a szokásos led az eject körül, ha egy picit hosszabban nyomod akkor sárgán ezzel jelezve, hogy aktív a chip. Baromi egyszerű és kényelmes ''használni''. Ezen felül van rajta HDD-Led kivezetés is. Ha felteszed az Xlinkkai-t XBMC alá akkor pedig a ''BACKUP'' gamekkel tudsz játszani egy live-tról független hálózaton.
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
van olyan chipped boxhoz amivel live-ozni is lehet
-
Secha
csendes tag
PS-ek esetében is eléggé macerás a dolog, mert a komolyabb chipeket hivatalosan gyárják és hivatalosan akár számlával is megvásárolhatóak mint konzol kiegészítő akárcsak az action replay vagy gameshark vagy akármi más. Persze jogilag mindenbe bele lehet kötni de nem olyan mint a dvd másolás az biztos. Viszont pl. én a chipet alkalmazom mint szerviz alaktrész is. Döglött BIOS-os box-ba már nem egyszer raktam chipet BIOS csere helyett. Forrasztgassa a TSOP-ot a fránya. Ha nem muszáj. Ez tulajdonképpen egy BIOS ic történetesen 49LF020 amibe felvan töltve egy nem gyári MS BIOS.
-
Secha
csendes tag
Miért ne lenne az?
Ez egy olyan termék amit legálisan gyártanak pláne egy olyan gépbe amit nálunk nem is forgalmaz a gyártó
Szal az az illegális szvsz ha másolt játékokkal játszol. Én ezt nem támogatom. De így mennek a backup game-kis és történetesen nekem a Linux is emiatt tud csak futni és fafa kis multimedia centernek kiváló így a box. Tudok zenét halgatni, dvd-t nézni, divx és mpeg videóim is kiválóan futnak ezerrel stb stb.
-
sharker
aktív tag
Ez legális?
-
Secha
csendes tag
Egyéb moddolások elvégzése rövid határidővel, vagy ha türelmesek vagytok akkor megvárhatóan. USB port aljzat beépítés 2 db 4000.-, ÉCD beépítés kijelzőtől függően 5000.- - 15.000.-. És ami csak zemzájnak ingere.
-
Secha
csendes tag
Eladó XBOX modchipek. SuperAladdinLive és Super Aladdin Xt+ modchip.
8600.- /db
Beépítve 10.500.- /db
Kérésre beszerezhetö
Xecuter 2.6
Xecuter 3.0
Akira ak2
stb. stb.
XBOX konzolok szervizelését és karbantartását is vállalom.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest