Hirdetés
Aktív témák
-
áron2
újonc
elöször is a xecuter3 xenium smartxx modchipekkel mit lehet
csinálni pl.:lxbox livozni mert én azt szeretnék
mert a media centrbe azt írja hogy lcd: xecuter3 xenium
smartxx átt tudom
váltani
írd le hogy melyikel lehet live ozni
a játékba belemegyek hogy xbox live akor bead egy kápet nem
tom mit
és zöld pirosan felváltva megy a led
szóval írjá

előre is kösz
lécci írjá

-
anonym1s
őstag
-
tomix.
újonc
Ha beleszereltem az xbox-ba a chipet. Utána hogy tudom meg nézni hogy sikerült e a chipelés? Irott játékom még nincsen.
-
törölt tag
van egy szüz boxom, kéne rá media center stb meg chip mennyiért tudnád megcsinálni, ill hol, mennyi idö alatt?
-
turho
addikt
Amúgy Secha szerintem már nemigen praktizál itt...ezen a néven valószínű nem.
Rocketet keressétek, az ő konzolos topicját (ő nem secha, remélem nem vagyok félreérthető. Secha-t tudom, miért nem jár ide
) -
Ps2
újonc
sziasztok!
kis segitség kellene!!
Van 1 SCPH 3004 –es konzolom (NO GAP_bios) és vettem bele DMS4 Pro csipet természetesen a rajz a netten fentvan mint tudod. Ahogy a nagykönyvben meg van írva beépítettem, de sajna valamit rosszul csináltam és elszált. Kivettem a csipet és vettem 1 másik konzolt, amibe beépítve tökéletesen megy az óta is. Viszont szeretém a másikat is megjavitani, aminek a következő problémája lett:
Bekapcsolva a cd pörög 1000-el a tálca nemnyilik és fekete képernyö. Egy kicsit olvasgatva a topicokkat eljutottam adig, hogy a cd icjét cserélnem kell. Ez megtörtént és az alaplapot rendesen letakarítva és átnézve összeraktam. Eredmény a gép indul, ahogy kell Sony felirat utanna viszont PS1 lógó utanna PS2 lógó, és ez után előjön egy képernyő, hogy válasszak nyelvet, kiválasztás után következő képernyő, válasszak időzonát , következő képernyő valasszak téli vagy nyári idöszamitas között ezután fekete képernyő és ennyi. Ujrainditasnal ugyanez és hang nincs (optikain sincs, pedig az erösitö érzékeli az optikai kapcsolatot. Ennyi lenne. Szerintetek, mit kellene tennem a tovabiakban? -
anonym1s
őstag
Haho, van itt valaki?
-
anonym1s
őstag
Hali secha!
Engem az erdekelne hogy a Super Aladdin Live chipekben lehet tobb fele program vagy mindegyikben ugyanaz van? Azert kerdezem, mert egyik oldalon irjak hogy lejatsza a masolt dvd-ket masik oldalon meg csak annyi hogy lejatsza az eredetieket.
Peldaul itt nem irjak hogy masolatot is lejatszik:
http://www.custom-xmodz.co.uk/product_info.php?cPath=30_21&products_id=29&osCsid=ca29a328a76d1e3f2f683c1c79ec87c8
itt meg irjak:
http://www.modchip-store.co.uk/Super-Aladdin-Live-Modchip-p-2.html
pedig a ket chip ugyanaz (Super Aladdin Live). Szoval az erdekel hogy mindegyikebn ugyanaz a program van (eladotol fuggetlenul) es mindegy hol veszem meg, vagy letezik tobb fele is, amelyik tenyleg csak az eredeti dvd-ket jatsza le?
Ja es egy masik kerdes. Itt leirjak hogy kell megallapitani hanyas verzio a box:
http://www.console.com/product_xb_version.php
de itt a jelzett helyen 33 a legmagasabb verzioszam nekem meg 52 van ott. Ez meg azert fontos, mert mindenhol azt irjak hogy csak 1.6 verzioig kompatibilis a ''Super Aladdin Live'' chip, es az a gyanum hogy az enyem 1.7 vagy ujabb verzio.
Remelem valaszolsz mert egy cseppet tanacstalan vagyok hogy megvegyem e, es ha igen akkor melyiket.
Koszi! -
XanD3R
senior tag
Hi secha!
Szeretnék venni én is egy xbox-ot de nem vagyok otthon a témában
játékra kellene (csak biztonsági másolatok
) szóval akkor nem érdemes live-os chip ha ezekkel tolom ugye?
vagyis kellene egy chippelt xbox mindenféle szoftverrel rajta két kontrollerrel
a gari is fontos lenne, winyó meg más egyéb nem kell bele
U.i.: sürgős lenne
ha sikerül megállapodnunk már postázhatod is rögtön -
Aqrabu
csendes tag
Hali!
Küldtem sms-t. Kapcsold be a telód plíz mert sürgős lenne. Munkára fel, mert nem lesz Dizájn Center!
-
Vapor
aktív tag
Hello!
Engem érdekelne egy Super Aladdin Xt+ beépítése!
Mennyibe kerültne (chip+beépítés)? Mennyi gar van rá?
Hova kéne vinni helyileg? -
Gaby
tag
Mennyi garit vállalsz?
-
secha1
csendes tag
A teljesen új gép 43.990.- SuperAladdin Live chippel szerelve, ''fullos'' szoftverezettség, azaz új XBMC és egyebek, Thomson (marha ritka), Samsung vagy Hitachi - LG DVD-drive, és ami zem zájnak ingere

A chip tüskesoron van, szal a későbbiekben akármire kicserélheted ha lesz ilyen szándékod. -
Gaby
tag
Én is szeretnék egy Super Aladin Live chipes XBOX-ot, mennyibe kerülne, és mennyi a gari idő amit vállalsz rá?
-
Muky_
tag
sziasztok
Szeretnék super aladin live chipes (ha lehet uj) boxot venni.
mennyit kostál most? -
secha1
csendes tag
Szia. Köszi, hogy megkerestél. itt kint van a számom Bővebben: link amugy pedig 0630-325-1056
-
m4ck11
tag
Egyik ismerösöm szeretné chipeltetni a box-at, kéne a számod hogy feltudjon hivni a részletek miatt.
-
secha1
csendes tag
Szerviz yóól. ÁP.
-
secha1
csendes tag
Nah vagyok. Totis mester mi mar konzultalunk email-ben szal ok

Sajna elvesztek az adataim es egyben a masik regem jelszava. Irok valamelyik adminnak jol, hogy ezt a nick-et torolhetjuk aztan a reginek kellene egy uj jelszo yool.

-
Totis
aktív tag
Szia Secha!
Pár kérdésem lenne így XBOX ügyileg.
Szeretnék 1 hónapon belül venni egy XBOX-ot.
Van egy Genius 5.1 Home Theatre hangfalszettem. Ezt szeretném majd hozzákötni. Lehetséges, hogy minden csatorna szóljon vagy kell egy erősítő?
Az elképzelés az volt, hogy egy otthoni multimédia állomást összerakjak. DVD, DIVX, MP3 meg ha rámjön egy kis játék. A soft upgrade-nél, hogy ezeket tudja nem veszik el a Dolby? Esetleg chip-el jobban járok?
Mennyi lenne egy XBOX újonan + soft? Vinyo upgrade?
Előre is köszi! -
Secha
csendes tag
Ápper.
birno: csörögj meg a vonalason ha olvasod. Itthon vagyunk. -
Secha
csendes tag
Nemigen mert basz*rt es meg a sim-et is elbaxta. Nemsokara hazamegyunk, azt felhivlak ha eldobod a szamod emilben. konzol@mail.datanet.hu
-
birno
addikt
Secha mobilon el lehet érni?
-
Secha
csendes tag
szevasz onnan messziföldről.

-
Aqrabu
csendes tag
Én láttam Secha gépét, és megéri nagyon is a pénzét. Mellesleg a legkorrektebb ember akivel valaha üzleteltem

[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
Hát így max vecsésig jutok

-
Secha
csendes tag
Vedd meg a gépet
Megyek én is lászt minutra 
[Szerkesztve] -
Secha
csendes tag
De nekem a Project Gotham Racing 1-2 meg a Forza jobban bejön.
-
Speed
addikt
Burnout 1-2-3 nincs??????????
-
Secha
csendes tag
Call Of Duty - Fines Hour
Hunter the reckoning Redeemer
Genma Onimusha
Alien Versus Predator - EXTINCTION
MAX PAYNE
Lord of the rongs - The Fellowship of the ring
Star Wars Jedi Knight academy
Dead OR Alive 3
Midtown Madness 3
Halo 1
Meg amit most fejbol nemtudok. Mondjuk mindet nem adom el hozza. Olyan 10-15 game-re gondloltam. De ezek a cimek mar nem valtoznak max meg irok hozza.
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Eredeti játékok vannak???
-
guga
Közösségépítő
Mivan jószág

-
Secha
csendes tag
dobj egy számot felhívlak mert így hirtelen attól függ cserélünk e kontrollert is meg pontosan mi kell neked. De ha a komplett gépedre (box, kontroller, kábelek (advanced nem kell)) cseréljük az én komplett gépemet akkor mondjuk 35K + az amit még megemésztek
De ez neked tuti sok. Mondjuk a chip +LCD az egy 20-as + a 80-as WD HDD es a tuti kontroller. -
Secha
csendes tag
Jajmá. Picit alkuképes. 74.490.- ?
na? -
Secha
csendes tag
Eladó ÜberBOX
a paraméterei:
1.5 XBOX 2003-as széria. SmartXX V.2. modchip beépítve kék 4x20-as LCD kijelzővel. Bővebben: link
Szoval ez van benne. 4MB Flash rom, dinamikusan felbontva 2048/1024/512/256k-s bankokra ahogy jól esik. UTP-n keresztül is flashelhető mindenféle szaktudás nélkül a chip bármely bankja. Ezen felül a saját menüjében is végezhetjük a flash-t. A gépben egy 80GB-os WesternDigital HDD van 8MB cash-es 1 év garival. Philips DVD hibátlan állapotbaban. Eredeti MS DVD Kit távirányító, 2x USB 1.1 port az előlapon a gép két szélén, hátul hurcolófoganytú esztétikusan beépítve, NYKO Airflow kézhűtéses kontroller világító csatlakozóval, HDD Led, kábelek és minden egyéb cöcc. A gépen van ''pár'' backup játék, de tartozik hozzá jónéhány eredeti is. Karcmentes szép állapotban.
Call OF Duty, Dead Or Alive 3, Max Payne, Alien Versus Predator, Hunter the reckoning, Genma Onimusha stb. stb.
75.000.- -
Secha
csendes tag
Továbra is Zupá Aladdin 9.000.- cakli pakli... Kóbász softmod nincs, és flash meg minek ha ott a chip?
Szal vegyétek vigyétek. -
Secha
csendes tag
Ápper.
-
Secha
csendes tag
Szia. Irtam mailt es abban is irtam, hogy ha jol emlexem akkor veled beszeltem telefonon is. Ha nem igy lenne jelezz es tajekoztatlak.
Koszi,
Secha -
Secha
csendes tag
Ápper

-
Secha
csendes tag
Nah ennek örülök.
XBOX Super Aladdin Modchip beépítve 9.000.-
Gamecube modchip beépítve 15.000.- -
Mancs82
csendes tag
Up!
UI.:Nagyon baba a box amit tőled vettem,100%-ban elégedett vagyok.
-
turho
addikt
Nem akartam erős lenni nekem se volt jó napom.
-
Twinsen2
tag
Hello
valaszoltam a mailedre
Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
) szóval akkor nem érdemes live-os chip ha ezekkel tolom ugye?
Halihoka.