Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h #59965 üzenetére
Egy pont volt a különbség a nőin?
Az eredményt nem is néztem.
Michelle-nél a titkos szavazásra gondolsz? Nos igen, az ilyenek nem lehetnek egyszerűek. Emlékszem, hogy Tokió előtt Vas Blanka körül volt egy kis botrány, hogy miért őt küldték ki, miért nem a rutinosabb versenyzőt, de már akkor is bizonyított. Remélem nemsokára majd nem vízhordó lesz, hanem köré építenek egy csapatot.
A legnagyobb meglepetés mondjuk szerintem így is Márton Viviana volt, akiről tegye fel a kezét, aki korábban hallott.
Emlékszem, régen szinte minden sportágban tudtam, hogy kik a menők, ismertem minden nevet, de a férfi 100 méteres futást igazából csak azért néztem meg, mert Halász Bence döntője után volt (arra is csak azután kapcsoltam oda, miután a kanadai kidobta a kalapácsot a stadionból, onnantól nyilvánvaló volt, hogy az ezüst a cél), de ahhoz képest, hogy egyik sprinterről sem hallottam, kár lett volna kihagyni, mert igen jó verseny volt.
Így utólag bánom, hogy nem néztem többet, pedig az úszást, az atlétikát és a tornát különösen imádom, de sajnos rajtam kívül álló okok miatt sem tudtam rá több időt fordítani.
Milák 24 éves, úgyhogy ha marad ilyen tökös és úgy érzi, hogy van még benne, 4 év múlva még vastagon ott lehet, bár az amerikaiak már biztos elkezdtek kinevelni ellene egy ufót, ha már ők rendezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest