- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h #59965 üzenetére
Egy pont volt a különbség a nőin?
Az eredményt nem is néztem.
Michelle-nél a titkos szavazásra gondolsz? Nos igen, az ilyenek nem lehetnek egyszerűek. Emlékszem, hogy Tokió előtt Vas Blanka körül volt egy kis botrány, hogy miért őt küldték ki, miért nem a rutinosabb versenyzőt, de már akkor is bizonyított. Remélem nemsokára majd nem vízhordó lesz, hanem köré építenek egy csapatot.
A legnagyobb meglepetés mondjuk szerintem így is Márton Viviana volt, akiről tegye fel a kezét, aki korábban hallott.
Emlékszem, régen szinte minden sportágban tudtam, hogy kik a menők, ismertem minden nevet, de a férfi 100 méteres futást igazából csak azért néztem meg, mert Halász Bence döntője után volt (arra is csak azután kapcsoltam oda, miután a kanadai kidobta a kalapácsot a stadionból, onnantól nyilvánvaló volt, hogy az ezüst a cél), de ahhoz képest, hogy egyik sprinterről sem hallottam, kár lett volna kihagyni, mert igen jó verseny volt.
Így utólag bánom, hogy nem néztem többet, pedig az úszást, az atlétikát és a tornát különösen imádom, de sajnos rajtam kívül álló okok miatt sem tudtam rá több időt fordítani.
Milák 24 éves, úgyhogy ha marad ilyen tökös és úgy érzi, hogy van még benne, 4 év múlva még vastagon ott lehet, bár az amerikaiak már biztos elkezdtek kinevelni ellene egy ufót, ha már ők rendezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest