- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #47620 üzenetére
Én csak autót vezetek, azt viszont elég sokat. Így azért más körülmények között találkozom velük, mint te bringásként. Szóval valószínű, hogy nem látom át teljes egészében.
Az viszont tuti, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb kóválygó bringást látok az utakon. Ami valószínű annak is köszönhető, hogy sok utat kaptak.
Meg egyre többször látom, hogy tényleg megállnak a zebránál és feladják a kamikaze életet. Ez meg valószínű annak köszönhető, hogy egyre több az ellenőrzés.
Autósok között is látom a fényt az alagút végén. Annak ellenére is, hogy tényleg sok a hülye. Pl. zebránál elsőbbségadás, ritkábban hajtanak be elém szabálytalanul a körforgalmba, egyre többen használják a cipzár elvet....stb.
Jelenleg szerintem amivel a (egyik) legnagyobb gond van városon belül, az a parkoló. Ott kb. 10 autóból 8-9 nem adja meg a jobbkezet. Nem értem amúgy miért gondolják, hogy ott nem irányadó a KRESZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bundle topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kés topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest