Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz negyven2 #38182 üzenetére
És azt honnét veszed hogy 60 FPS-el fog menni a GTA IV? Általában elhiszem amiket mondasz, de ebben most kételkedem erősen . Korábban elpoénkodtam hogy generációnként emelkedett az fps- kettőt kb vannak erről ugye összehasonlító videók, ahogy kijött a visszafelé kompatibilis játékok közé.
Van egy elég jó gépem ( persze itt a ph-n már csak egy elavult szar , de azért 1070-meg i5 és 16gb ram már elég kéne legyen egy gta iv-nek) mégse megy ezen se fix 60-al. Mindig ugyan azon a helyeken beesik, de ezt már tudjuk évek óta hogy a játék hibája. És nem hiszem hogy kap majd komolyabb patchet vagy optimalizálást az új konzolokra. Tisztán erőből meg ugyanúgy nem fogja tudni hozni a stabil fps-t mint egy PC se, ha a motor rossz . Persze ha magasabb lesz, meg folyamatosabb annak örülök, de nem látok magam előtt egy vajsima GTA IV-t, immáron 12 éve
Még az alacsony FPS-t el is viselem amugy a GTA esetében, de a IV valami irtó rosszul néz ki azokon a beállításokon amiket a 360-hoz kapott. Recés, homályos , sötét.
szerk:
(#38183)bulikavagyok nem szemrehányás volt ez vagy ilyesmi, nem vagyok én itt olyan tényező hogy emlékezzen rá bárki is mit mondtam korábban
nekem nem kell annyira figyelni mit mondok, mint [link] egyeseknek
végülis az egy hetes cyberpunk eltolás még ok, azt hittem később lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz negyven2 #36416 üzenetére
azért írtam csak neked RDR topikba, mert nyilvánvalóvá vált megint, hogy semmi értelme nem volt külön pc topikot nyitni( mint a gta-nak sem). a kezdeti fellángolás után, kb semmi értelme két külön topiknak, mint ahogy ezt már az elején is megmondtuk/megbeszéltük, csak hát valami túlbuzgó emberke nem bírt magával
Plusz a két nagy megmondóember nyomja oda folyamatosan, akik közül az egyik szintén konzolos, meg ugye te. így a törzstagok a pc topikban konzolosok. ( én mind a kettőn jelen vagyok) ez valami csodás.
én meg csak azért olvasom mert te nagyon jókat és összeszedetten írsz, a másikkettőről meg inkább nem beszélek...
ja és azért "szóltalak meg" mert amiket leírtam most, ezeket az elején még meg is beszéltük, mégis olyan oszlopos tag lettél ott mintha pc-s lennél
szerk: nem azt írják egyébként hogy kedden jön az update ? vagy elnéztem valamit ?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #35984 üzenetére
Ezzel sem lenne gond, de gondolom 92 órán belül csak mond valamit az a Support. Én eddig annyi választ kaptam, hogy "az esetemre nincs ismert megoldás, várjam meg amíg egy Support Ninja foglalkozik vele"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
echterion
nagyúr
válasz negyven2 #35776 üzenetére
Amúgy csak nekem gáz ez a töltési idős szájkarate az új konzoloknál? Tényleg ez a legnagyobb feature bennük, hogy ennyire ki kell emelni? Egy szaros ssd, könyörgöm. Engem a mostaniak ideje sem zavart sose, lehet, én vagyok túl igénytelen az új genhez, hogy nem érdekel a töltési ideje?
[ Szerkesztve ]
-
-
Beniii06
addikt
válasz negyven2 #35485 üzenetére
Erre biztosan nem bíznám az otthoni hálózatomat.
"Szoftver
A szoftvere OpenWRT alapú, jelentősebben átalakítva. Sajnos kínai, de a hozzá tartozó alkalmazás angol és azzal minden alapvető beállítás elvégezhető."
Forrás: [link]
Akkor inkább hap ac2, gyengébb wifi, de ott legalább beállítható, hogy csak az jöjjön be a hálózatba, akit engedek.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz negyven2 #35402 üzenetére
Tehát lesz új külön Online? Vagy ez az 5 Online?
Egy új külön Online, és egy 6 NextGen single only nagyon ütne.mod.: hézagosan néztem este.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz negyven2 #35375 üzenetére
Ez egyrészt nem úgy működik mint pl a tapipad, ez olyan mintha azt mondanád, hogy az xbox plusz ereje jól hangzik de csak 1th party stúdiók tudják majd kihasználni. Másrészt ez egy xbox stúdió, ha nem tud semmi jót mondani a saját gépről, akkor maradjon csendben és ne FUD-olja a konkurenciát. Ez így eléggé szánalmas és a stúdió hírnevét is rontja.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mike1334
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30644 üzenetére
Nekem az S is meg most az X is itt van az asztalon a monitor mellett. Kikapcsolás után még pár percig "keres" de utána teljesen kikapcsol, éjszaka is ugyanebben a szobában vagyunk, soha nem kapcsolt be (pedig a feleségem minden neszre felébred)
Az S-t még a régi házban használtam 30/15-ös neten, na akkor ezért lehetett az lassabb.
Egy biztos. A Dashboard nem komplex rendszer, rengeteg külső dolog befolyásolja, nem annyira csak egy "kezelőfelület". Pl. letöltés alatt nálam X-en 500-as net esetén is tud "köhögni"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30641 üzenetére
Elhiszem, de mondom. Nálam minden pöccre megy. Mondjuk az is igaz, hogy naponta legalább 2x indítom újra teljesen - mindentől függetlenül. Szóval Instant ON-ban vagyok, de gyakran kérek rá teljes resetet.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30424 üzenetére
A többi cég szolgáltatása is időbe telt, amíg elért hozzánk. Talán az HBO volt az egyetlen, ami amióta az eszemet tudom van.
Szerintem a piaci lépést késték le a film és a zene globalizálásával, de vicces, hogy az EU-ban HBO Go sincs Xbox-ra pár éve, szóval kíváncsi lennék egyszer, hogy miért van ez így...
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30418 üzenetére
A film és zene a jogdíjak miatt nem lett végül full global ezt tapasztalom a video streaming és a zenehallgatás közben is. Ezer olyan album van, ami nálunk nincs fent Spotify-on, ellenben az usa könyvtárban igen. Videó ugyanez, Disney+ is ki tudja mikor indul el itt. Szerintem lett volna ott is global release, ha nem jön be a piacra pár sokkal jobb megoldás.
Amúgy Stadia-hoz fél év után csatlakozik a Uplay+ és már nem kell megvenni.
-
Wesder
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30416 üzenetére
És közben megjelent a Valve is a piacon, ők is jönnek a felhőbe. Szóval egyre kevesebb a hely "odafent"
Én személy szerint a dedikált platformokban hiszek. De lesz egy generáció, akinek ez lesz a standard.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30308 üzenetére
Szerintem mindhárom verzió tökéletes. Világéletemben a játék élmény volt nálam az első és csak a hab a tortán volt a szépség. Nem mondom, hogy nem számít semmit sem, de nem akkor élmény az, hogy ha valami szép, de közben üres.
Én élményeket keresek, kikapcsolódást. Az ON topikban is belementem a héten minden felesleges témába, sajnos bele tudom magam hergelni, de ha tisztán nézem, sosem számított, hogy min játszok, csak játszhassak.
régi laptop, mobil, Tetris, Xbox, PS, Nintendo. Nálam minden jöhet.
-
Crytek
nagyúr
válasz negyven2 #29858 üzenetére
Azzal semmire nem megyek mert, hogy játékokkal játszás miatt nem vagyok hajlandó goldot fizetni. Azt a 2000ftot hogy akkor toljam amikor én akarom sokkal jobban megéri.Ezért is amikor befizetek a 300fos havi GOLD-ra (más esetben soha), azt az xbox 360as jó játékok reményébe teszem.Mivel azokat gold nélkül is lehet tolni akármikor és 2db xbox 360as cimért 150-150ft azt több mint világbajnok ajánlat. A gold mellé adott oneos cuccok abszolut hidegen hagynak még ha ms store összest adnák bele akkor is. Korlátos dolgok nem érdekelnek.
Tehát a kérdésem továbbra is aktuális arra szeretnék választ kapni :)Next PC Upgrade: 2022
-
ferkoczy
tag
válasz negyven2 #29318 üzenetére
elég szánalmas volt az UBI részéről a magyarázkodás (pláne amit írsz - nemhogy co-pop meg 4 AI társ, de az egész történet: a barlangban a szigeten ott van kismillió megmenekült szuper heroe, de max egyedül vagy négyesben mennek rosszfiúkat bántani :-/ )
valószínűleg azért akarták mellőzni, mert azzal az AI-val nem kevés gond volt (=van) és nem nagyon tudták/akarták fejleszteni, így egyszerűbbnek tűnt...
majd amikor megkapjuk az új társakat, jönnek a kommentek, hogy na akkor már inkább ne tették volna be :-D
bár szerintem már az fejlődés lesz, ha nem szaladnak be maguktól a vonat elé :-D[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz negyven2 #28982 üzenetére
De az úgy nem megy, hogy nesztek itt egy hardver, vegyétek, és majd valaki támogatja majd és talán lesz hozzá játék. Itt basszák el mindig, igazán észrevehetnék már. Nagyon megszokták már, hogy win-office téren egyeduralkodók és nem tudnak kezelni egy teljesen más helyzetet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #28979 üzenetére
Tehát akkor kijelenthető, hogy nem az Apple felvásárlása miatt halt meg a projekt a video gaming részlegen.
De ha jól olvasom, akkor a PrimeSense sem hardvert, hanem csak technológiát adott az MS-nek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...