- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
RootRulez #56042 üzenetére
Az első hsz-emben már leírtam, hogy ezen keresztül nem fogod hallani a játék hangját.
Ha egyszerre akarod hallani, akkor a fülhallgató részt a tévére kell kötnöd, a mikrofont pedig a kontrollerbe.
szerk.: Ezt meg tudod oldani sima 4 pines 3,5 jacket szétosztod két külön (mikrofon+fejhallgató) csatlakozóra, egyiket a tévébe dugod, másikat meg a kontrollerbe ilyen párszáz forintos átalakítóval.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
RootRulez #56040 üzenetére
Arra gondol a Mester, hogy nem derült még ki mire akarod használni. A játék hangját akarod hallani vagy party-ban szeretnél másokkal dumálni?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz
RootRulez #56038 üzenetére
Nem 4 pines, csak 3. Egy mono mikrofon és egy mono kimenet. Teljesen szabványos 2,5-es jack.
Még egyszer kérdezem, mit szeretnél?
szerk: Hivatalos megoldás, hogy járt a géphez egy headset, azt lehet oda bedugni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Remi1234
aktív tag
válasz
RootRulez #23556 üzenetére
Nyilván nem új árról beszélek, hanem egy ésszerűbb árról. Főleg, ha még játékok is maradnak a gépen. És attól függetlenül, hogy nyilván nem befektetési célból veszi az ember, egy cca 120k-ba kerülő 1 éves cuccért hadd ne 45k-t akarjak már kapni...
PSN ID: RemiFungus
-
mephi666
nagyúr
válasz
RootRulez #23537 üzenetére
az nagyon jó vételnek tűnik... 4gigás modell? ha igen, akkor is elgondolkodtató szerintem
ui: ha 250es, akkor meg pláne... vedd azonnal
+1év gari, tuti nem nyúlhatsz mellé... játékokat nem is kérdem már
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
joysefke
veterán
válasz
RootRulez #23505 üzenetére
Két hónappal ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam:
Használt, jó állapotú, még hosszú garis, nem hackelt-krekkelt gépet akartam venni. Aztán kb 2 hét után rájöttem, hogy ez vagy lehetetlen vagy ha mégis csak megfelel a kritériumoknak egy gép, akkor az masszívan túl van árazva. A vége az lett, hogy vettem a MM-ban egy akciós gépet és a bundle játékot eladtam belőle. így jártam a legjobban.. Nem tudtom azóta mennyit változott a helyzet, de van egy sejtésem.J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest