Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
válasz
x360elite #57509 üzenetére
Igen, ugyanezt már eljátszotta a Sony is 2019-ben, amikortól ugyanis nem ad ingyenes PS3 játékokat a Plus-ba és annak utolsó éveiben sem voltak már igazán ütős címek, mert minden egy hónapban csak egyszer szerepelhetett, ugye...
Én 2018-ban lettem konzolos egy Xbox 360-nal és elfogadom a sorsomat, így jártam. Ami része volt az ingyenes Gold játékoknak (és lemaradtam róla) azok nagyrésze megvan dobozos formában és nem bántam meg a rájuk fordított pénzt.
Ami meg a jelenlegi helyzetet illeti: ránéztem a kínálatra, megvettem a PS5-öt meg mellé egy SeriesX-et is és... inkább a MS-t tartom a szimpatikusabb szolgáltatónak, mert ők már az előző generációban is tudtak évről évre újat mutatni, míg a Sony le volt ragadva egy adott szinten és a megújított Plus szolgáltatásuktól sem voltam elragadtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest