-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
válasz
lorcsi #53881 üzenetére
Online 0-24-ig megy 2 adó a Guita Hero TV-n. Egy, vagy fél óránként váltogatva a zenei stílusokat. Aki játszik a játékkal, mindenki ugyan azokat a számokat pengeti. Helyezések vannak a megszerzett pontok alapján. Tudsz játszani a dallistából is. Tudod fejleszteni a gitárod, különféle extrákat rendelni hozzá.
-
Throme
veterán
Nem értek valamit, hátha Ti tudjátok a választ.
A Microsoft fiókomban látható a nem rég vásárolt XO konzol, és a win10-et használó laptopom.
Ez eddig oké...Az X360 konzolom viszont nem látható. Ugyanazzal a felhasználóval lépek be a mindkét konzolra.
Az X360 már 10 éve megvan, és ezen alkalmazott felhasználói adatokkal indítottam az XO-t.
Mindkét konzolt újként vettem anno, és most (ill az X360 egy évesen el lett küldve gariztatni - optikai meghajtó hibával - és egy másikat kaptam helyette, de ez kb 2009-ben történt...)
Az XO-n minden olyan játék elérhető, amit X360-ra digitálisan vettem meg (vagy éppen goldos volt) és visszafelé kompatibilis.Valami nincs jól beállítva, vagy ez normális, hogy az M$ fiókom alatt az eszközöknél csak XO és a laptop látható?
Nem hátráltat semmiben, csak a rend kedvéért jó lenne, ha mindkét konzolom látható lenne...kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox One X 1Tb
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged