Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Veszteségmentes audioformátumok (FLAC, APE ,WMA 9, stb.)
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
válasz
lorcsi #53881 üzenetére
Online 0-24-ig megy 2 adó a Guita Hero TV-n. Egy, vagy fél óránként váltogatva a zenei stílusokat. Aki játszik a játékkal, mindenki ugyan azokat a számokat pengeti. Helyezések vannak a megszerzett pontok alapján. Tudsz játszani a dallistából is. Tudod fejleszteni a gitárod, különféle extrákat rendelni hozzá.
-
Throme
veterán
Nem értek valamit, hátha Ti tudjátok a választ.
A Microsoft fiókomban látható a nem rég vásárolt XO konzol, és a win10-et használó laptopom.
Ez eddig oké...Az X360 konzolom viszont nem látható. Ugyanazzal a felhasználóval lépek be a mindkét konzolra.
Az X360 már 10 éve megvan, és ezen alkalmazott felhasználói adatokkal indítottam az XO-t.
Mindkét konzolt újként vettem anno, és most (ill az X360 egy évesen el lett küldve gariztatni - optikai meghajtó hibával - és egy másikat kaptam helyette, de ez kb 2009-ben történt...)
Az XO-n minden olyan játék elérhető, amit X360-ra digitálisan vettem meg (vagy éppen goldos volt) és visszafelé kompatibilis.Valami nincs jól beállítva, vagy ez normális, hogy az M$ fiókom alatt az eszközöknél csak XO és a laptop látható?
Nem hátráltat semmiben, csak a rend kedvéért jó lenne, ha mindkét konzolom látható lenne...kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Politika
- Hardcore café
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.