-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan kell csinálni a fifa 13-ban a Balotellis gólörömöt?
-
bobooo
addikt
válasz
Napfénysüti #13496 üzenetére
Benne vagyok a multiba en is
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Részemről lehetne.
Horizon, Bulletstorm bezsákolva.
-
kovsol
titán
válasz
Nálam még mindig a Forza3 a kedvenc amúgy.
De a legtöbbet a Forza1 -el toltam. Abba eszméletlen sok időt beletoltam. A lemezt már tropára hajtotta az xbox classik a végére
May the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Buster17 #13494 üzenetére
Hangulatra nekem is egyértelműen jobban tetszik a Horizon mint a Forza 4. Nem annyira steril plusz elég jó zenék is kerültek bele. F4-ben első dolgom volt a zenék kikapcsolása. És azért mégiscsak szép tájakon lehet suhanni nem betondzsungel versenypályákon. Én azt mondom könnyed kikapcsolódásra jobb a Horizon. Aki meg nagy autóbuzi és a kissé szimulátorosabb vonal felé húz a szíve annak az F4 jobb.
Egyébként ha lenne kedve valakinek mehetnénk multiban a Horizonnal. Ezt még ki se próbáltam benne.
Més que un club!
-
f.imi85
tag
Forza Horizont keszulok megvenni az akcioban, de lenne egy kerdesem (gondolom mar tobbszor elokerult a tema, sorry).
Mennyire arkad jellegu jatek? Az ilyen nfs/grid szeru autos jatekokat nem kedvelem, hozza a "forza-elmenyt" iranyitas, viselkedes, fizika szempontjabol? -
Luzso
tag
Na a mai 495 Ft-os vásárlást visszakapom. Az hogy 1990-ért vettem meg az normális
De legközelebb jobban odafigyelek.Ui.: A supportos srác a Majornelson oldalát ajánlotta hogy figyeljem milyen akciók vannak
Ui2.: A Microsoft tartozik nekem
Kérjek inkasszót?
[ Szerkesztve ]
XBox: TannishComa036, LG G3
-
nofi
addikt
Köszi a tippeket! Úgy tűnik minden út az Xboxon való bejelentkezéshez vezet, úgyhogy hanyagolom addig a böngészős próbálkozást
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
-
Luzso
tag
válasz
Evil Snowman #13483 üzenetére
De én megvettem annyiért! És most újra engedte letölteni úgy, hogy az 500 ft-ot levonta! Tehát: 2-t fizet, 1-et kap... Na mingyá' felhívom őket
-
-
válasz
Grande Ale #13472 üzenetére
Több mint megéri 500 forintért. Gondolom azért ekkora mert "nem pc szintű" a textúrák minősége.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
nofi
addikt
Egy kis fogalomzavarom van, de pontosítok:
Egy Live fiókom van, melyben két Xbox profil van kreálva. Ha bejelentkezek böngészőből a fiókomba, akkor miért nem én döntöm el, hogy melyik profilomat látom?[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Munkahelyemen vagyok és most léptem be először innen az xbox profilomba. Tehát a boxon több profil van (pontosan kettő) erre az emailcímre regisztrálva és a böngészőből mindig csak az egyiket hozza be
-
Luzso
tag
Az hogy lehet hogy tegnapelőtt megvettem akciósan a Mass Effect 1-et 1990-ért, ma meg 495 Ft?
Ez még akciósabb?XBox: TannishComa036, LG G3
-
Grande Ale
őstag
The Orange Box : ez öt játék egy csomagban? Ehhez képest a mérete elég kicsi. Mindegy, 500-at megér!
-
vatoteam
tag
Forza Horizon csak 600 MSP, livekodok.hu-n 3500 ft az 1200 pontos, tehát ponttal vásárolva kijön 1750 ft-ból és marad 600 pont a kövi akcióra is
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Szeretnék élni a napi akcióval és megvásárolnám a Forza Horizont. Régi motoros boxos vagyok, de eddig UK profilom volt, de csak most migráltam, hogy tudjak bankkártyával fizetni. Ez eddig oké, csak mikor bejelentkezek böngészőről egy másik profilomat hozza be folyamatosan, amit csak poénból regeltem még anno valami demo miatt amit UK profilról nem tudtam elérni. Tudok úgymond profilt váltani böngészőből, vagy törölni?
-
negyven2
veterán
A p%csåba is. ElvisziK ez az akciok a GTA V-re felretett penzemet is
.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Nescafé
őstag
Forza horizon csak ma akciós?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Buster17
addikt
A Witcher mennyire jó játék? Első rész nem tetszett, de van benne magyar nyelv ami plusz pont. Vagy akkor inkább már C3?
-
Def26
félisten
-
Buster17
addikt
válasz
Evil Snowman #13453 üzenetére
De még holnap reggel megtudom venni ha látom az aznapi akciókat, hogy milyenek.
(#13455) Dave™
Az már korrektebb.(#13456) Def26
legalább 1990 lehetett volna.
Igaz az előző akcióban a Borderlands kettő is ennyi volt most meg 990 volt. Lehet a Crysis 3 is majd lemegy ennyire a köv. akciózáskor[ Szerkesztve ]
-
Forza Horizon és a The Orange Box bezsákolva.
Crysis-on gondolkodtam még, de ahogy nézem elég rövid a single része, multizni pedig nem nagyon multiznék vele, úgyhogy az marad.
Bioshockot akarok!!!Buster17: A Crysis csak ma akciós sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Mai akcióból Forza Horizon, Left 4 Dead 2, The Orange Box már megvan.
Witcher 5K, Crysis3 meg még elgondolkodtató.
Varható még nagyobb címet leakciózása:
BioShock Infinite
Gears of War: Judgment
Hitman: Absolution
Metal Gear Rising: Revengence
Tomb Raider
XCOM: Enemy UnknownHa ebből legalább kettőnek nem lesz jó ára akkor belefér a Crysis a keretbe.
-
Luzso
tag
Bakker eddig egy afrikai ország éves GDP-jét költöttem játékokra 2 nap alatt...
Erre ma itt a Forza és a Crysis...[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz
Napfénysüti #13446 üzenetére
Az a baj, hogy az autós játékok nem kötnek le.
Még gondolkodom, a Crysis 3 viszont nagyon vonzó.bognar110: Az első részt is leakciózhatnák, de valamiért csak a másodikat akciózzák mindig.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
bognar110
őstag
Left 4 Dead 2 - 990
-
Tigi
őstag
Forza Horizon - 1.990 Ft
A Crysis 3 és a Forza elgondolkoztat.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Prof01
veterán
De örülök a 160MSP-s Crysis-nek!
Rég vártam már egy leakciózást, ennyiért pedig ajándék.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
negyven2
veterán
Orange Box 495 Ft
Crysis 3 2990 Ft
Kinect Sports 2 990 Ft[ Szerkesztve ]
-
sumi4623
tag
válasz
MasterMark #13440 üzenetére
visszaolvastam és most néztem h nekem is zárolták a próbálkozások miatt a 230forintos pénzt. de akkor se tudom hozzáadni. ilyenkor mivan?
-
sumi4623
tag
válasz
MasterMark #13440 üzenetére
igen magyar a kártyám
-
sumi4623
tag
az mitől van h nem tudok bankkártyát hozzáadni a profilomhoz? egyszerűen nem engedi. lehetséges h azért mert én külföldön vagyok és magyar profilom van?
-
negyven2
veterán
Nem is gondoltam volna, hogy 128 kbps sebessegel is lehet normalisan multizni. Valamint azt, hogy ennyire jo a RDR multija. Bar az igaz, hogy piszkosul bugos neha.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Most rendeltem GAME-ről:
Prince Of Persia (2008) 2 font - PC-n 5 éve végigvittem, kicsit uncsi de unalmas napokon jó lesz.
Halo 3, 2 font - szokásos lövölde, ennyit megér. Flood miatt többet nem nagyon.
Resonance of Fate 6 font - JRPG amit még nem próbáltam, hátha jó lesz. Lost Odyssey tetszett.
FIFA 09, 1 font - Már vagy 8 éve nem próbáltam Fifát, azt is PC-n, ennyi pénzért megnézem milyen.Mind első kiadás.
-
bobooo
addikt
Valaki megvette az akcióban az FC3-at?
[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Rockstar Table Tennis már csak 300 Ft.
-
raziel01
veterán
Hát nem tudom. Vagy neked túl nagyok az elvárásaid vagy tényleg hiba történt.
Amúgy meg SG-ről:"( dúrván 1500 / db volt ) Mindegyik gyári állapotú, egy karc sincs a lemezeken, s a dobozok is sérülés és kutyarágás mentesek.
Bayonetta nagy megelepetésemre ( kibontottam és wtf is this vastag doboz?
) limited kiadás ( artbook, zenei CD ). Nagy meglepi volt
sőt a Gears 2 DLC kód érintetlen.
Gears 2 - 3₤
Bayonetta - 4₤
Singularity - 5₤
Vanquish - 5₤
Bulletstorm - 5₤
Deus ex - 4₤
Posta - 3₤"[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Na írok hogy legyen már rossz vélemény a game.co.uk ról. Írtam nekik hogy rendeltem egy új játékot és hogy nem igazán újat kaptam erre kedvesen megírták hogy az új csak fólia nincs rajta. Ezzel csak az a baj hogy ez nagyon nem új. És az eszükbe se jut hogy lehet náluk hibázott valaki
Sajnos még jön egy csomag és már rettegek mi lesz.
-
raziel01
veterán
-
Buster17
addikt
Season pass csak a DLC-kre vonatkozik vagy a képekre, témákra és az avatar cikkekre is illetve egy évre (szezonra) szól a pass?
(#13417) raziel01
Köszi. Akkor így nem biznisz[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Én special nem örülök az AC2 -nek, mert már megvan a Goty lemezesen. Mondjuk a Halo3 is
May the Force be with you!
-
Micsurin
nagyúr
na megy ez mint az ágyba sz@rás......
a dlc-k is inygyé leszek mint a fablenal?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pzstm
titán
azok után ami az első játék volt, lehetett volna a második is valami gyengébb....
hivatalos megerősítés (cska azért mert majornelson is kiírta)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Xbox 360 Magyarország
Többen kérdeztétek már, szóval ezúttal megerősítjük, hogy az Xbox LIVE Gold előfizetéssel rendelkező kedves barátaink számára elérhető, következő ingyenesen letölthető teljes játék az Assassin's Creed 2 lesz, július 16-tól, két hétig.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
f.imi85
tag
válasz
Csabi0415 #13397 üzenetére
Tegnap ugyanigy jartam.
Probaltam xbox.com/live-on hozzaadni, es folyamatosan visszadobta. Megprobaltam 4x, mindig azt hittem, elirok valamit, rossz formatumban adok meg valamit, stb... (Tudtam, hogy a kartyam rendben van, mert szoktam vasarolni).
Aztan xboxon hozzaadtam, dashen. Elsore ment.Ma reggel hivtak a banktol, hogy van 5 kisebb tranzakciom, vagyis zarolt osszegem a Microsofttol, mindegyik 230Ft meg van egy 1990Ft-os is en voltam-e
Szoval az 5x230HUF az a kartyahozzaadas(i probalkozas)ok voltak, az 1990 pedig az AC3.Xbox support azt irta (online chat support), hogy 24 oran belul lekerul zarolas alol es nem vonjak le azt az osszeget, csak az ellenorzes, aktiv szamla miatt zaroltattak 1 napra.
szerk.: szinten mastercard (most lett uj bankkartyam par hete).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest