- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz bognar110 #18139 üzenetére
Lehet azért látok akkora eltérést, mert ugyan azon a kijelzőn játszok. PC és az Xbox is egy 32" full hd TV -re van kötve rá. Samsung D5000. És így azonnal látom az eltérést. Olyat is csináltam, hogy ugyan arra a térképre beléptem PC és Xboxon egyszerre és váltogattam a jelforrások között, nézegetve milyen eltérések vannak.
Nextgenben nagy potenciált látok amúgy. Nagyon tetszik főleg a PS4 hardvere.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dilipok
veterán
válasz bognar110 #18139 üzenetére
de hat a full hd az egyelore a pc terulete csak. Ismetlem, nem leszoltuk a konzol verziot, hanem figyelmeztettuk, hogy ha elotte az adatlapjan levo geppel jatszott pc-n, akkor a jelnlegi konzolverzional el fogja sirni magat (foleg a grafika miatt). Nem, nem tulzok
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
kovsol
titán
válasz bognar110 #18130 üzenetére
A rombolhatóság tényleg nem volt nagyon butítva boxon. Viszont a texturák azok durván. Meg a felbontás is.
Mondjuk nekem a PC-n amikor toltam vele még 1920x1080 ultra 4xAA mellett ment 100+fps el. És utána beraktam a boxba a játékot és majdnem sírva fakadtam! Nem viccelek. Pedig megjelenéskor boxra volt megvéve, mert akkor még nem volt erős PC-m csak egy laptopom és akkor még az xboxost is szépnek láttam.Hozzáteszem csak a procim drágább, mint amennyiért az xboxot vettem. Szóval nem várható el az xboxtól ugyan az a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Freiherr
őstag
-
negyven2
veterán
válasz bognar110 #17507 üzenetére
Ugye az instalt mindekeppen fel kell telepiteni. Viszont a masik lemezt (play) is fe lehet telepiteni, igy jatek kozben nem porgeti a lemezt. Viszont ez utobbit nem ajanlja a Rockstar.
Amugy ilyet tenyleg lehet, hogy egyik lemezt usb-re es akkor igaz, hogy a lemeznek benne kell, hogy legyen de ekkor a jatek autmatijusan USB-rol fogja olvasni azt?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gianni85
veterán
válasz bognar110 #15523 üzenetére
van hasonló 360ra, bár kérdéses a minősége és az elérhetősége is.
http://www.walmart.com/ip/PowerA-Air-Flo-Controller-Xbox-360-Xbox-360/17173755[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz bognar110 #15127 üzenetére
az a baj, hogy a 24órás, 2napos, 2hetes, stb trialnak számít, nem pedig teljes értékű goldnak, így az akciók (és ingyenes játékok) nem mennek rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bogyi007
veterán
válasz bognar110 #14568 üzenetére
Csatlakozom a kéréshez:
Barátnőm öccse (apóssal és anyóssal egyetemben) másik sógoromhoz megy ki bő másfél hétre Németbe, a boxát addig itt hagyja nekem.
Nekem ellenben csak Silver előfizum van jelenleg. Mivel dolgozok hétközben így nem leszek állandóan a gép előtt de azért jól jönne egy kis Gold tagság valahonnan, ha esetleg meg tudna valaki dobni két napos tagsággal vagy max 2x2 napos tagsággal azzal bődületesen nagy szívességet tenne nekem.Nem szeretek "tarhálni" így de most nagyon jól jönne egy ilyen lehetőség. Előre is köszönöm ha valaki meg tudna dobni egy ilyen lehetőséggel.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
szabacsik
őstag
válasz bognar110 #14568 üzenetére
Vajon lesznek jó fejek az emberek arrafele amerre van ilyen chips és lefotózzák az áruházban a készletet ?
2kódért 2 hét live./\____/\
-
orion1025
őstag
válasz bognar110 #14226 üzenetére
Oda végképp nem való, az említett nem cibálhatóság miatt.Sajnos azt visszafogja a műanyag fogaskeréksor, hiába nem megy a force feedback, álá nátúrba is használhatatlan gyorsabb reakciókra.Arról nem is beszélve, hogy elég hamar ki lehet nyírni a középállást ezzel a módszerrel.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Dave™
nagyúr
válasz bognar110 #14226 üzenetére
Az aktuálisan kapható/MS által ajánlott MadCatz kormánnyal sincs most már semmi gond, még ha a közvélemény nem is szereti. Az első generáció valóban nem volt jó, pl. túlmelegedett meg a fogaskerekeknél is volt valami gyenge konstrukció, azóta viszont már javítva lettek ezek. A fehér MS kormány is sok gonddal küzdött az elején, de azt valahogy hajlamosak sokan elfelejteni. A Fanatec meg hasonlók nyilván jobbak (pl. nem csak 270 fokban fordulnak el), de nem is ennyibe kerülnek. A MadCatz abszolút megéri a 30k-t, nekem is ilyen van. Aki a konstrukciótól fél annak meg ott a két év garancia.
A Dirt-ökkel teljesen jól működik, a Forzákkal is, a Grid viszont már túl árkád hozzá (nekem), annyira gyors helyenként, hogy nem lehet értelmesen lekövetni a kormánnyal, a drift pedig sokkal nehezebb, mint kontrollerrel. A Forzák meg a Dirt-ök viszont szuperek.
-
orion1025
őstag
válasz bognar110 #14197 üzenetére
Sosem vennék még egyszer ilyet.Túl nagy a hájp körülötte.....Normálisan nem is lehet cibálni például egy F1-nél, mert csak nyekeg.Mindez igaz akkor is ha nincs bekapcsolva a force feedback.Mikor megvettem és átéreztem ezt az egészet, na mondom szétszedem és orvosolom a problémákat, de semmit sem segített rajta bármilyen beavatkozás, szóval hamar repült is itthonról.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Micsurin
nagyúr
válasz bognar110 #13849 üzenetére
AC4 már töltöt aksik várják a novemberi megjelenést... az is 0napos vétel lesz
kérdés: ha van a boxhoz formázot pendriven pár kép meg egy rakat zene és film akkor ezeket át másolhatóm a boxra? mert a filmet lehetne boxrol nézni ugye , a kép meg esetleg mehetne hátérnek!?
zenét meg lehetne halgatni?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
negyven2
veterán
válasz bognar110 #12991 üzenetére
Csak ezert migralni szerintem nem eri meg. Bar ez egyenfuggo. En nem migraltam volna csak ezert, masert viszont igen (Xbox Music).
Nekem jelenleg Irorszagi profilom van. Igaz, hogy euroba atszamolva dragabbak a jatekok mint forintba, vagy angol fontban, de MS pontban olcsobb.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Def26
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz bognar110 #11900 üzenetére
és kb meddig lesz az ? mert még olyan 19:00 körül érek csak haza addig szerintem azért akkor még illene annak maradnia nem?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bognar110 #11805 üzenetére
Engem lenyűgözött a grafika!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
negyven2
veterán
válasz bognar110 #11476 üzenetére
Miert ne lenne rajta HDMI?Sorry elneztem.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Micsurin
nagyúr
válasz bognar110 #10942 üzenetére
Nem kötekedésből: "melegedés helyet"
Am Colonial Marines mennyire jó? vagy akkor inkább a 2010 AvP ? nagy AvP fan vagyok nagyon nagy
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz bognar110 #10923 üzenetére
A PS4 sem lesz visszafele kompatibilis. Ezeket csak akkor tudták volna megoldani, ha vagy a processzorba, vagy az alaplapra integrálják az elődöt és ez megdobta volna az árát rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Zjunior
veterán
válasz bognar110 #10920 üzenetére
Meg az a baj nincs lefelé kompatibilitása!
Sajnos a barátaim mindenki xbox-os és nem fogjak tudni megengedni maguknak, hogy ujra valtsanak es a visszafele kompatibilitas miatt nem is fogok tudni veluk játszani!
Szeretnék Xboxot...Jah, meg a live ért is fizetni minek, ha a másik oldal free..
Nem tudom de,
Ebből így az előzetesek alapján Ps4...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Linux kezdőknek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest