Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45998 üzenetére
akkor, ha jobb az irányítás biztos, hogy beszerzem...
Ezekhez a Gh-khoz lehet letölteni további dallamokat? Vagy valahogy esetleg lehet kedvencesíteni? (de szép magyar szót alkottam)Mert vannak benne elég langyi számok...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45989 üzenetére
Igen a 2. része.
Az elsőt nem játszottam, csak olvastam róla hogy rossz volt az irányítás.
a 2. részben nekem nem volt gondom vele. A párbaj fura volt elsőnek, aztán ment az is.
Nekem nagyon tetszett az egész játék.GH
Mediumnál megálltam. 98 - 100%
Az ötödik hangot sehogy nem tudom lefogni. De lehet az lesz a megoldás amit wood írt. -
Thome
veterán
válasz
Djuree #45994 üzenetére
Én egy lemerült (!!) távirányítóból kiszedett Varta Longlife aksit tettem anno fél éve bele, játszottam vele kb 20-25 órát, szinte nem merült belőle, legalábbis azt jelezte a konzol hogy kokszon van, illetve ezután jött a 3 led, tovább nem tudtam nyúzni. De 2-3 héten belül biztosan megtudom mondani, hogy meddig bírta az aksi.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45986 üzenetére
Hogy a kígyóba ne érdekelne... Ez a 2. része ugye, mert ha igen az eggyel játszottam, bár nem sokat még az irányítást sem sikerült megszoknom...
Még elég lassan megy a GH, médium még csak 85 % az easy 95% felett... Még sokx féreütök...Meg igazából még az ujjaim elosztása sem tökéletes, mert az 5. gombot el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogom használni
-
Def26
félisten
válasz
MaTpr0F #45985 üzenetére
Ha akarsz fizetni a játékokért, akkor tökmindegy milyen gépet veszel, mert 3 évig él rá a Microsoft garanciája. Ha nem akarsz költeni a játékokra akkor meg szvsz minél újabbat vegyél (rajta van a dobozon a gyártás), mert azok kevésbé mennek tönkre. Mondjuk 3 ledes hiba is kihalófélben van már, nem is nagyon látok ilyen hibával elhalálozott gépeket.
Kábelekből meg néha ki lehet fogni ritka szar minőséget is az után gyártottakból. Én azt mondom használtat vegyél itt az apróban.
Szerintem szűz gépet vegyél, így még megvan a lehetősége, hogy jó úton maradj. Itt vannak jó áron játékok 1,5-4k között szvsz nem egy nagy áldozat havonta venni 1db -ot és akkor ez eredeti is.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45978 üzenetére
Akkor a Call of Juarez: Bound in Blood érdekelni fog.
Gratula a gityóhoz!
A GH: WT pedig toljad, kiváncsi vagyok a véleményedre. Szerintem a legjobb része a sorozatnak. Aztán ha onlájn vagy akkor gyerünk párbajozni! persze ha már belejöttél. -
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Mint újonc konzolos szeretnék pár kérdést feltenni a 360-al kapcsolatban(FAQ nem találtam rá választ):
Mi a különbség a különböző alaplapok között és melyik a legjobb?(Nem akarok 3 led hibájú gépet venni).
Eredeti vagy utángyártott kábelteket vegyek?
És végül Falsh-elt vagy érintetlen éri meg jobban? (az h van live v nincs nekem kb mind1).Türelmet és válaszokat előre is köszönöm!
-
woodbear
addikt
Én is már az első infómorzsa óta várom a Red Dead Redemptiont.
A videók meg mégjobban meggyőztek arról, hogy ütni fog a cucc. Csak abban reménykedek, hogy a frameraten javítanak a GTA-hoz képest.
Akkor imába foglalom a nevüket. Mafia2-ig el is leszek szépen a játékkal, vagy még tovább.
Bár lassan itt az AlanWake is VÁÁÁ -
Djuree
félisten
-
Sickboy25
addikt
válasz
woodbear #45966 üzenetére
én igen, imádon a vadnyugatos winnetús, oldsetterhendes feelinget...
Tiszta GUN, a desperadosszal csak pc-n játszottam ki is vittem, mert nagyon bejött, de az ott inkább stratégiai volt...
Vagy xbox-on más? Nem tudom. De mindjárt guglizok...Ps.: megjött ma a gitárom+ GH WT jeje lehet még ma ki is próbálom...
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45975 üzenetére
Nekem csak 1 választásom lehetett (ha érted érted, ha ne nem
)
Nincs időm hétvégén még a boxra is, mert ezzel tolom PC -n. De köszönöm a meghivást.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
FefeeX #45965 üzenetére
Csak egy vicc:
Fickó megy az autópályán a forgalommal szemben. Hallgatja a rádiót ahol bemondják a hírekben, hogy egy őrült a forgalommal szemben közlekedik.
Mire a pali:
- Hogyhogy egy, mindenki!Most kaptam a boxon üzenetben,
A Call of juarez-en kívül van más kovbojos játék box-ra?
-
FefeeX
veterán
olvastad amiket írtál? öreg, oda sz@rsz ahonnan enni akarsz, lebaszod itt az embereket, aztán meg innen kérnél tanácsot? ha további problémád van, priviben elérsz, ne ide szemetelj. Mondom, ha nem tetszik ami itt megy, megkérsz egy modit, nem te vagy Walker a texasi kopó, hogy rendet tegyél. Ennyi.
Érdekesmód egyedül vagy a hülyeségeddel, szóval tudni kell, hol kell abbahagyni és látom, neked ez nem megy.
-
FefeeX
veterán
Az hogy antiszociális vagy, és leb@szhatnékod van, ne keverd azzal, hogy pár hsz-en keresztül megvitatnak valamit, ami nem a téma szoros kötődése, és hogy az nem fér bele. Belefér. Ha neked nincs ínyedre, nem jössz ide, kérsz moderátort, de ne okosítsál már, mert a flémed tényleg zavaró és tényleg szétszedi a topicot, tehát amiért lázongsz, pont azt éred el Te a saját hozzáröffenéseddel. Mert hogy ezt hozzászólásnak nem lehet hívni, az is biztos.
Kérdezel, aki tud, válaszol. Ezért van a topic. Nem azért, hogy itt majd szakmai értekezést tartsunk az xbox szétszereléséről és a magfizikájáról. Ez fórum, nem szaklap, ha a szaklapban ilyet látsz, ott lehet lázongani.
-
Sanya
nagyúr
úgy, hogy ugyanolyan tagja vagyok ennek az oldalnak, mint te, vagy az az 1 napos újonc, aki 20 másodperce regisztrált be. az, hogy nem láttál ebben a topikban amiatt lehet, mert nem írok be minden apróságot, hanem lehet csak olvasni járok be.
btw, ha már itt tartunk, tudja valaki milyen formátumot enged az XBOX megnézni offline? a dvd-t azt kezeli offline módban is. WMV-t kezel, de mp4-et nem. többivel mi a helyzet?
-
Sanya
nagyúr
válasz
FefeeX #45946 üzenetére
ne haragudj kérlek, azért a téma XBOX360, hogy erről essék itten szó. ha biciklis témát akarok olvasni, biciklis témát nyitok meg. ha viccrovatot, akkor viccrovatot nyitom meg. ha a processzorok órajele, hőmérséklete, fogyasztása, és teljesítménye érdekel, akkor beírom egy olyan topikba. Végül is, ez az apró momentum is megkülönbözteti a fórumot a cset.hu-tól.
az, hogy elküldesz a francba, mert itt ti egyáltalán nem erről beszéltetek, és ez engem zavar, valamint ennek hangot is adtam, egy kicsit erősnek érzem.
vagy mert itt offtopikol pár ember, ettől már sajátja a topik?
off-topik-ban, vagy on-topikban ezt meg lehet vitatni?
vagy a topik címe pár xboxos haver kötetlen beszélgetése?újra óvoda lettünk?
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45951 üzenetére
Ja-ja, ahogy adalbert is mondja, most nagyon bizonytalan. Normál menetben 4 munkanap alatt itt van.
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #45951 üzenetére
3-5 munkanap, gyakorlatilag nekem általában 4-re jött ki (mondjuk volt közte egy hétvége is), de a mostani már 8 naptári napja úton van (gondolom a légi közlekedés zavar belekavar a postázásba is).
-
szn0rbi
csendes tag
régi crt tvm van (kb 3 éves) és az a baj vele hogy a játékokban az írás iszonyat pici pl dante's infernoban elolvashatatlan kb fél méterről lehet elolvasni.. mi lehet a gáz? :S mit kéne beállítanom? boxban beállitottam hogy 60hz-es tvm és normál... mit lehet még ezen kívül ?
-
Def26
félisten
Valakit esetleg érdekel a COD MW most 10 font a game.co.uk -n. Igaz csak használtban.
-
FefeeX
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
F.B.I. #45944 üzenetére
hát az utóbbi silent hillek alapján nem csoda hogy váltottak
nagyon szarul sikerültek, a legújabb rész már 3000ft-ért megkapható újonnan...a kutya sem játszik velük...pedig az 1-el meg a 2-vel mennyit nyomtam még ps-en, nagyon jól meg lehetne csinálni, 5let bőven van benne....csak nincs aki jól megcsinálja....
-
F.B.I.
veterán
Az új Silent Hill fps lesz. Hülyék ezek?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45939 üzenetére
gondolom nem a henteshez jársz anyajegyet levetetni. annak is meg van a saját topikja. emellett gúgöl a barátod.
-
Sipi16
őstag
Szerintem csak az fáj neki, hogy a "szakmai" részbe sok olyan hozzászólás csúszott be ami nem éppen szakmai tartalmú. Ennek ellenére semmi értékcsökkenését nem látom a topiknak. Azt azért érdemes szemelött tartani, hogy olyan szakmai topik nincs amiben 100%-ban szakmai hozzászólások vannak. Vagy ha van is ilyen ott nem mosolyog senki.
-
dunc
nagyúr
válasz
Így van mi nem Disneyland-be lakunk !!!
Azonkívűl miért ne segitsünk egymásnak? -
Def26
félisten
válasz
+1
-
Crazyman33
senior tag
Ülj le fiam, 2-es.
Nem hiszem hogy nem fér el. És pont olyanról volt szó amivel az egész ország dolgozó rétege kínlódik. Ha neked ennyire fáj hogy próbál az ember segíteni a másiknak akkor ...
Nekem mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyszerűen megvonták. Rendesek voltak levették a gondot a vállamról. -
Sanya
nagyúr
vajon mennyi lesz a dinnye ára?
kormányváltás, mit szóltok hozzá?
esős nyarunk lesz?
2 teve megy a sivatagban, mert a hideget nem szereti.
fentebb ment a benzin ára.
soroljátok fel pls, milyen témákról lehetne még itt beszélni, és kérjünk meg 1 moderátort, hogy nevezze ezt át XBOX-os offtopiknak. tenksz
-
Crazyman33
senior tag
Valószínű ismét tarolni fognak, bár az utóbbi években nem volt nehéz lenyomni a MotoGP-t. Szerintem a MotoGP04 volt az utolsó frankó rész.
-
Djuree
félisten
mondjuk itt csak a "lecsekdezsoner" melegutalványokat fogadja el:
-
Djuree
félisten
hát igen, de az itteni tescoban nincs belül kajálda
meg a belső kajáldában külön kell fizetni, habár a grillcsirke is meleg kaja és azt meg a pénztárnál kell
nem vágom. na mind1, holnap rákérdezek, mert ha ittis elfogadják akkor nem veszek belőle ps3-mat....egyszer régen már próbálkoztam, de nem fogadták el. habár az még pesten volt, majd ittis megpróbálom...
coop viszont elfogadja, de én már tesco alatt nem adom
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #45918 üzenetére
Most voltam kb. 1 órája a Budaörsi Tescoban és előttem egy nő 16.000 ft -ért vásárolt amit meleg étel utalvánnyal fizetett ki. Még meg is kérdeztem direkt bunkó módon, hogy ezt lehet e (úgy, hogy hallja a nő is). A válasz az volt, hogy igen, mert a Tesco -ban van meleg étkező rész is. Mivel elég lepukkadt külsejű pénztáros volt (nem néztem ki belőle, hogy igaza van) ezért kifele menet megkérdeztem a vevőszolgálatot is és az ott dolgozó csaj megerősítette, hogy elfogadjuk. Mégegyszer mondom ez a Budaörsi Tesco - ban volt.
-
RockHaRD
addikt
Mindenki vegyen fel szépen LIVE-ra
Nickem: FEARush R0kHaRD az O betű az nem O betű, hanem 0, azaz NULLA
-
RockHaRD
addikt
Lost Planet 2 demo a live-on
-
Tharagul
csendes tag
Akkor már jövök én is:
-
Djuree
félisten
na szombaton lesz egy ps3-mam, elcserélem kajajegyre
kijátszom az uncharted2-őt ha már ideadják a géppel együtt és adom is el az egész hóbelevancot. megtartanám a box mellé de kell a zsé mocira -
Xirtam
veterán
Jogos!
Már várom nagyon, igaz kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatosa. De abból az elvből kiindulva, hogy a notebookom is képes követni a fejemet.
De mindenféleképpen vevős lesz nálam, főleg mert asszonykám nagyon beindult arra a videóra amikor a nő, a filmet úgy kezeli, hogy play stb.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest