Hirdetés
- OLED TV topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Aktív témák
-
ksasa
tag
Nemtom nekem is kezdett már elegem lenni a gépfejlesztésből holmi játékok miatt. Elég volt és kész. Marad tehát a jó kis 5 éves egymagos 2400-as Athlonom, a Geforce 6600gt-m és őszintén szólva mostmár nem is nagyon izgatnak a pc-s játékok, mert ez a felgyorsult fejlesztgetés kész anyagi csőd és lassan minden van már boxon is ami pc-n. Egy crysis miatt nem vagyok hajlandó kiadni 250.000-t egy bika gépre, ami majd egy félév múlva egy istentudjamilyen überbrutál játékkal már nem képes megbírkózni. X-en a hardver adott, van még kb. 3 éve, és addig kénytelenek lesznek erre a vasra a lehető legjobban optimalizálni a játékokat, mert ezen a piacon bizony nincs mese. Vagy jól megy, vagy sehogy. A pc-s hardverkavalkáddal meg egész egyszerűen a fejlesztőknek is képtelenség normálisan tartani az iramot (lsd. a sok patch, meg a sok-sok csúszás). Amúgy nálam a GTA IV döntötte el igazán a konzol-pc meccset. Addig meg remélem nem kapok 3 ledet (kopp-kopp). Ja ha már itt tartunk: Játék után 5 perc dashboard, az hatásfokban megegyezhet az overcool moddal? Mert őszintén szólva nem szeretném ha megbuherálnák a gépemet. Gondolom a dashboardon a GPU "takarékon ég".
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest