Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Igazából csak 150 mega kellett, úgyhogy nem probléma, nameg azért ott van a 60 gigás vinyó (ami szintén kevesebb, ugye
). Tartottam magam a leíráshoz: migrálás előtt lementettem az egyetlen, pontért vásárolt játékomat.Nem is néztem az utóbbi napokban, de ismét bekerült egy teljes letölthető játék, mert már 7 van + Halo
aypoint. Böngészéseim során meg külön felfigyeltem egy érdekes "régió orientált" dologra. Névszerint a Maddenekhez rohadt sok kiegészítő bizbasz van, persze a Mafia 2 DLC-k még mindig sehol. Türelemmel várok, hátha... 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tartottam magam a leíráshoz: migrálás előtt lementettem az egyetlen, pontért vásárolt játékomat.
aypoint. Böngészéseim során meg külön felfigyeltem egy érdekes "régió orientált" dologra. Névszerint a Maddenekhez rohadt sok kiegészítő bizbasz van, persze a Mafia 2 DLC-k még mindig sehol. Türelemmel várok, hátha...